Helgum igen :)

Även denna helg har spenderats hemma hos föräldrarna i Helgum eftersom det var dags för lillebror att ta studenten i fredags. Vi tog emot honom nere i parken i Sollefteå och igår var det mottagning hemma med släkten och en massa god mat.

Helt galet att det är hela 10 år sedan jag själv tog studenten! Man kan ju fundera på vart tiden tar vägen men samtidigt så har jag hunnit med så galet mycket under dessa år, både karriärmässigt och privat; 7 VC-säsonger, 8 VM-medaljer, ett misslyckat OS, gett ut en bok, tagit examen, jobbat nästan ett år på ett jobb där jag trivs kanonbra, snart 9 år i Östersund, träffat mitt livs kärlek, gift mig, byggt hus, skaffat katt och snart en liten bebis. När man har så kul är det inte konstigt att 10 år bara flyger förbi 🙂

Lillebror Mattias

Tänk att det är 10 år sedan jag själv stod på denna plats i studentmössa….

Hela syskonskaran samlad för att fira familjen sista student 🙂

Nu rullar vi snart mot Östersund och jag laddar för min sista arbetsvecka på ett tag!

1 kommentar på “Helgum igen :)”

  1. Tack för alla fina och roliga bilder. ”Tjockisen in kyrkan” är verkligen en topp`en!
    Snart!
    Alf Putte

Kommentarer är stängda.