Semester

I torsdags gjorde jag min sista arbetsdag på PwC på ett tag och jag har nu tre veckors semester innan jag går in på mammaledigheten. Känns konstigt att vara hemma och gå och vänta på något som man inte har en aning om när det kommer hända. Imorgon är det en vecka kvar till utsatt datum så det kan ju vara en väntan som pågår en dag eller tre veckor…. Svårt det där man är ett planeringsfreak som mig, men det är nog bra att börja vänja sig vid att livet kommer bli väldigt mycket svårare att planera framöver, kommer helt enkelt att vara någon annan som bestämmer över mitt liv 😉

Har dessa dagar övat på att ta det lugnt, inte det lättaste när jag är en sådan som gärna vill ha produktiva dagar. Men övning ger färdighet; i måndags putsade jag alla fönster (28 st om jag räknat rätt) och fixade och donade med lite annat men igår så blev det bara en liten sväng på stan, en tvättmaskin, lite fix i min walk-in-closet och framförallt en lång eftermiddagslur på soffan.
Idag har jag planerat in en liten cykeltur till affären, dammsugning och besök av bästa Anna och Lotta.

Visar lite bilder från de senaste dagarna:

I söndags gjorde vi en mysig utflykt till Andersön tillsammans med grannarna Bakkman. Underbart!

Siri njuter av utelivet 🙂

Men tar sig gärna en middagslur på fotpallen när matte sover på soffan. Cirka fem sekunder efter att jag tagit den här bilden så rullar hon lite till och rasar i golvet….

Hoppas ni alla har en härlig vecka vare sig ni har semester eller jobbar!

4 kommentarer på “Semester”

 1. Lycka till Helena och David!
  Passa på att vila det har du igen senare.
  Fick mitt första barnbarn för 2 månader sen och längtar så att
  få hålla honom, Mateo. Tack o lov åker jag snart till Argentina.
  Min dotter har bott utomlands ca. 5 år och det har väl känts ok,
  men nu när det finns en liten är det lite annorlunda.
  Passar även på att få tacka för alla härliga och spännande stunder
  som du bjudit på.
  Kram Gunilla

Kommentarer är stängda.