Bebisbubbla :)

I söndags såg världens finaste Moa dagens ljus efter en lång kamp. Allt gick egentligen otroligt bra men det tog 50 timmar från start till mål, så lite mör kände man sig efteråt…
Sedan dess har vi bara levt i bebisbubblan och världen utanför har knappt existerat. Vi lever dagarna efter lillans behov och just nu består de framförallt av MAT (gärna i gigantiska mängder), blöjbyten (sällan poppis) och långa mysstunder.
Helt tagen av hur en liten människa kan komma och bara ta upp ens hela liv, vi kan sitta i flera timmar och bara titta på henne. Alla medaljer känns väldigt oviktiga just nu kan jag lova 😉

Tänkte bara visa ett livstecken och passa på att tacka för alla gratulationer i samband med  Moas födelse! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med övriga tre familjemedlemmar, Siri tar Moas ankomst med ro men tycker nog att hon låter lite väl mycket ibland…

Världens finaste som fått pappas kalufs 🙂 

53 kommentarer på “Bebisbubbla :)”

 1. Grattis än en gång!! Bebisbubblan är onekligen helt fantastisk. Förstår att ni kan sitta och titta på henne länge – hon är verkligen helt underbart söt er lilla Moa. Längtar tills jag/vi får se henne på riktigt.

  Ta hand om er och mys riktigt mycket! Hälsa familjen! Kram Carina

 2. Ett stort grattis till er båda som blivit fina föräldrar till lilla Moa.
  Moa har pappas ögon och hår.
  Sköt nu om er allihopa o passa nu på att njuta av den tiden med Moa!
  Ha en skön sommar!

  Kram från soliga Västkusten

 3. Stort grattis till hela familjen. Gick förbi ert hus i söndags och det var så stilla där, men nu vet jag ju varför 🙂 Njut av varje sekund!

 4. Stort grattis till er jättesöta dotter. Hoppas på uppvisning på folktandvården 🙂

 5. Grattis till den finaste vinsten av de alla, att få bli förälder. Jag har haft lyckan två gånger. Kanske låter som en klyscha…NJUT! De växer så snabbt…min ”lilla bebis” är snart 2 och den äldsta 4. Så gullig tjej ni fått, härligt med mkt hår…hade mina med.

 6. Hej Helena och David!
  Ett stort grattis till er lilla tös Moa och hon är så söt och jag förstår er lycka över detta lilla underverk!
  Lycka till och glöm inte även om ni har fått barn att ni är ett par också!
  Kram till er!

 7. Jättestort varmt grattis! Och vilken kalufs! 🙂
  Tufft med så lång förlossning men är det någon som ska klara det är det du. Starkt jobbat! Du fick universums finaste guldmedalj som belöning. 🙂

  Själv räknar jag ner och befinner mig i v 36 + 2, ser verkligen fram emot att få ett eget litet knyte att förälskat dumstirra på. 🙂

 8. Ett stort grattis till dig och David till ert lilla underverk! Njut av de härliga stunder nu har med henne. //Sara

 9. Grattis till lill Moa! Väldigt lik sin far, än så länge ! Men det kan hinna ändras, både när det gäller färg på ögon och hår ! Om ett år kanske hon är lika blond som sin mor Ha det bra alla 4 i din lilla familj!

 10. Stort GRATTIS till er båda för er fantastiskt söta lilla Moa. Låter jobbigt med totala 50 timmar men du är ju en kämpe så det fixa du säkert med bravur! 🙂 Har aldrig kommenterat din blogg tidigare så jag vill samtidigt passa på att tacka dig för att du väljer att dela med dig av valda delar ur ditt liv, även nu efter din storhetstid. Det skulle verkligen vara intressant att få träffa dig i verkligheten då du dels verkar vara en sån levnadsglad person i största allmänhet och dels att du inspirerar mig på så många olika sätt. Önskar dig och din familj stor lycka!! Massa kramar från mig!!

 11. Lyckans minut av Erik Lindorm (passar bra nu. GRATTIS)

  Är det sant att jag håller ett barn på min arm
  och ser mig själv i dess blick,
  att fjärdarna gnistra och jorden är varm
  och himmelen utan en prick

  Vad är det för tid, vad är det för år,
  vem är jag, vad bär jag för namn?
  Du skrattande knyte med solblekt hår,
  hur fick jag dig i min i min famn?

  Jag lever, jag lever! På jorden jag står,
  Var har jag varit förut?
  Jag väntade visst millioner år
  på denna enda minut.

 12. Stoort grattis till en bedårande söt tjej. Är så glad för er. Att få bli förälder är verkligen den största lyckan som finns. Önskar er all lycka.

 13. Jättegrattis till eran söta lilla Moa!!
  Såg direkt på kortet att hon var lik sin farbror Marcus som vi känner från Långflon då vi är grannar där till Marcus svärföräldrar.
  Njut nu riktigt av bebislyckan å som sagt stort grattis till er båda!
  Lycka till!!
  Anna-Carin och Nicke

 14. GRATTIS! Visst är det ”konstigt” att man i flera timmar kan sitta och titta på sitt barn och känna all kärlek <3 Njut av varje minut för tiden går så fort.

 15. Stort grattis till er! Njut av ”bubblan” och mys så mycket ni kan för tiden bara springer iväg fortare än man kan ana! /Maria

 16. Gratulerer med din fine lille tulle!
  Håper du har det bra, at du nyter av din mamma ledighet og at du og din lille familie har det bra!

 17. Grattis på Helena-dagen ! En kram till lillan ! Jag undrar om ni har gjort ngn vagn-promenad i Östersund, din lilla familj ? Det är säkert många som vill ta sig en titt på lilla Moa ! Jag hoppas att folk inte är alltför nyfikna! Får Siri tro åka med i vagnen, men hon stannar nog hellre hemma och vaktar huset . Ha en fortsatt skön sommar !

Kommentarer är stängda.