Skapa en vardag

Idag började David att jobba igen efter några veckors ledighet, det betyder att jag och Moa är ensam hemma på dagarna och ska således försöka skapa oss en vardagsrutin. Det här med rutiner är svårt med en fyraveckorsbebis men vi börjar iaf lära känna varandra och man börjar lära sig på ett ungefär hur hennes dagar kommer att vara. Hon är  väldigt matglad och ökar stadigt i vikt, dessvärre besväras hon av lite magknip och allmänt missnöje så länge hon inte får vara i någons famn. Som tur är spelar det ingen roll vems famn det är så länge hon får sin närhet 🙂
Bärselen är verkligen världens bästa uppfinning!
Igår gjorde vi en utflykt till Forsaleden tillsammans med våra grannar, jättehärligt och Moa skötte sig exemplariskt hela dagen. En sak som är bra är att hon verkar gilla att åka bil och somnar så fort det börjar rulla. Känns skönt med tanke på att vi planerar en tripp ner till Värmland/Göteborg framöver.

Annars så börjar min kropp att återhämta sig sakta men säkert. Än så länge har det inte blivit mer än promenader med vagnen och några få styrkeövningar med gummiband för armar/axlar under de fem minuter man kan få efter en promenad innan Moa inser att vagnen står still….
Planerar dock att komma igång lite lätt med styrketräning för framförallt armar, axlar och rygg som tar en del styrk av av amning och bärande av en bebis som inte blir direkt lättare. Tänkte även prova på någon liten cykeltur under veckan.

Bjuppar på en bild av vår lilla goding 🙂

Återigen stort tack för alla gratulationer i samband med Moas födelse!

 

10 kommentarer på “Skapa en vardag”

 1. Grattis till underverket. 🙂 Vad söt!
  Sakta med säkert kommer man in i rutiner och vardagen rullar på.
  Lycka till med att komma igång med träning igen. Låter som du har en bra plan för det. Kram Anneli

 2. Men så söt hon är! Å så mycke hår hon har mina fick typ hår när dom var strax över året

 3. Hej! Vilken söt tjej ni fått! 🙂 vår lilla blir en månad imorgon och vi har haft det tufft kvälls/nattid med magknip. Började med minifom droppar förra helgen och sen dess har vi en mycket gladare tjej! Så skönt för alla! Prova om ni inte redan gjort det.

  Hälsningar Sara

 4. Stort grattis till hela familjen! Tack så mycket för att du delar med dig av livet här på bloggen! Lycka till i framtiden! Med vänlig hälsning, Cissi

 5. Moa är helt underbart söt och charmig.
  Ett försenat GRATTIS till Helena och David.
  Ska bli trevligt att få följa vardagen med din lilla familj på din blog.
  Stor KRAM till Moa och den övriga familjen

Kommentarer är stängda.