Semester och hemma igen

Förra veckan gjorde vi en roadtrip för att hälsa på släkt och vänner. Turen gick via Borlänge, Göteborg och Sunne. Moa fick då chansen att träffa kusiner, farmor, farfar, faster, farbror, gammelmorfar och gammelmormor (=Davids mormor och morfar).
Det blev väldigt mycket bilåkande men Moa skötte sig bra även om det emellanåt inte alls var särskilt kul att sitta i bilstolen. Men hon fick bestämma resans hastighet så det blev en hel del stopp för mat, ny blöja och lite bensprattel.

Pappa-och-dotter-mys på en parkering utanför Örebro 🙂

På vägen hem från Sunne stannade vi till i Torsby där jag deltog i Skidskytteförbundets årsmöte då jag dessutom valdes in i styrelsen. Väldans spännande och utmanande uppdrag 🙂 Vi kollade även en snabbis på rullskidskytte-SM innan vi rullade norrut mot Östersund.

Trötta efter att ha bilat från Göteborg till Sunne så då var det skönt att få vila lite i svärföräldrarnas/farföräldrarnas soffa.

Denna vecka har jag och Moa varit hemma ganska mycket själva då David börjat jobba ordentligt efter semestern. Eftersom lilla tjejen är väldigt närhetskrävande så är jag evigt tacksam till den som uppfann bärselen. Med den kan hon sova gott samtidigt som jag får händerna fria till annat, allt från bak, städning och promenader. Försöker även få henne att uppskatta vagnen men där får vi nog kämpa ett tag till…

Igår tog vi en promenad på stigarna som finns bara runt husknuten.

Försöker även komma igång lite med träningen, men det har inte blivit så mycket mer än promenader, ett pass på gymmet, lite hemmastyrka samt ett cykelpass men jag hoppas öka på detta lite under helgen när vi är hemma båda två och kan bytas av med bärande och roande av lillan. Ska försöka få till en cykeltur kväll hade jag tänkt 🙂

I onsdags var det däremot Moa som fick träna då vi var på första lektionen av babysim, var lite orolig innan hur det skulle gå då hon sovit dåligt under dagen och var allmänt missnöjd, men det gick hur bra som helst och hon verkade tycka det var lika mysigt som jag tyckte.
Är förresten väldigt skönt att hennes mage verkar må mycket bättre efter att jag tagit bort mjölk ur min kost. Det var en hel del magknip innan men nu verkar det vara borta, så då får det vara värt att vara utan mjölk ett tag även om jag saknar det något fruktansvärt. Inget slår ett stort glas iskall mjölk….
Men mår Moa bra så mår jag bra 🙂

Nu ska vi slänga ihop en pizzadeg till fredagsmyset, önskar er en trevlig helg!

3 kommentarer på “Semester och hemma igen”

  1. Passa ryggen bara om bärselen inte har ett avbärarbälte. De ökar ju rätt snabbt i vikt de små så det kan vara rätt skönt att ta vikten på höften istället.

    1. Vi har investerat i en sele med stöd för ryggen så det funkar fint men visst blir man trött ryggen ändå 😉

  2. Grattis till att du valts in i skidskytteförbundets styrelse.
    Du kan säkert göra mycket för att peppa de yngre åkarna och att få fler att börja med skidskytte på elitnivå.
    Skönt att Moas mage blev bra sedan du slutat med att dricka mjölk/ Kram

Kommentarer är stängda.