Första prövningen

Denna vecka har varit en spännande utmaning då David varit i Tyskland på konferens och således har det bara varit vi tre brudar hemma dvs jag, Moa och Siri. Visst har det varit tufft men måste ändå säga att det gått över förväntan. Mycket tack vare att Moa haft tre av sina bästa nätter någonsin. De sista två har varit riktigt bra med sömn 4-5 timmar i sträck som längst, det är en dröm när man blivit van att hon vill äta minst varannan timme 🙂
Har även fått grym uppbackning av mina systrar med respektive. I tisdags kom syster Jenny och Bettan  förbi med lunch och på kvällen fick jag middag hos syster Malin och Andreas. Passade även på att få en helkroppsmassage av Malin samtidigt som Andreas underhöll Moa. Attans så skönt det var!
Igår fick jag middag hos syster Jenny och Markus och de var även så snälla att ta hand om Moa så att jag fick köra ett litet rullskidpass. Det är den träning som blivit den här veckan förutom den dagliga promenaden med vagn/bärsele. Har ju en liten donna som helst vill bli buren 24/7 men försöker ändå vänja henne vid vagnen genom att gå en sväng varje dag.
Får se till att klämma in några träningspass i helgen då maken kommer hem senare ikväll.

Har egentligen ingen panik att komma igång md träningen men det är så oerhört värdefull egentid att jag gärna vill få till 3-5 pass per vecka. I och för sig har jag inte så stora krav på innehållet i min egna tid då jag tycker det kan vara helt underbart att bara få åka till Ica Maxi och handla i lugn och ro 😉
Men jag vill självklart komma tillbaka i hyfsad form och siktar på löpsäsongen 2014.
Hade ju en tanke på att göra en klassiker nästa år men börjar vackla i det beslutet, framförallt då jag verkligen inte har någon lust till Vätternrundan….

Nu ska jag snart ta med mig min lilla tjej ner i sovrummet då hon nu verkar ha somnat i bärselen.
Önskar er alla en trevlig fredag och helg!

7 kommentarer på “Första prövningen”

 1. Så roligt att läsa om mammalivet när vi tidigare följt din sportsliga karriär.
  Ha en underbar höst med lilla Moa.

 2. Ja det där med lite egentid är guld värt! Tänk vad man kan lära sig att uppskatta sådant som man tidigare tog för givet. Att få barn är en stor omställning men vilken lycka det är! Hoppas du fått till ngra träningspass

 3. Vad kul att du har en blogg! Googlade lite och hittade hit. Stort grattis till lilla Moa, och vad fin hon är med massor av hår!

  Skidskytte är min favorit-tv-sport alla kategorier, men damskidskyttet är inte lika kul att titta på nu när du har slutat. Gud vad många gånger jag ropat ”jaaaaa!” i soffan efter stående skyttet och oj vad jag har lipat av glädje ibland. Är en sån där riktig nörd när det kommer till sport ibland. Tacktacktack för din tid i rampljuset, det gjorde du bra!

  Har själv en liten Jack på snart 8 månader och nu när man fått barn förstår man vad alla pratat om tidigare. Att allt annat bleknar och den ofantliga kärleken tar liksom över.

  Må så gott och ha det fint!
  Kram från Jenny

 4. En del småbarnsföräldrar med egentid är lätta att skilja ut på Maxi. De står och gungar kundvagnen sakta fram och tillbaka utan att tänka på det 🙂 Jag är själv skyldig…

 5. Jag förstår hur intensivt du upplever både alla stunder med Moa och den egentid du lyckas få ibland ! Det var så länge sedan jag upplevde det själv, 53 år sedan 1.a ggn och 18 år sedan jag fick hålla i och natta yngsta barnbarnet .Du kan fråga din egen mormor hur ljuvligt det kändes ! Nu ser jag med spänning mot att bli gammelmormor i oktober så då har jag i.a.f. ngt. spännande att se fram mot, för skidskyttetävl. i TV blir aldrig mer som förr då du var med och tävlade. Jag skulle väldigt gärna se på filmade inslag från hela din fantastiska skidskyttekarriär! Hoppas du och Moa får många fina vagnpromenader i Östersund i höst ! Snart

Kommentarer är stängda.