Babysim

Dagarna rullar på och i söndags blev vår lilla skatt hela åtta veckor, galet vad fort tiden går!
Men det är fantastiskt att se hur hon växer och utvecklas för varje dag som går.
I eftermiddag har vi varit  på babysim för andra gången, väldigt mysigt tycker jag och det verkar som att Moa också uppskattar det för det mesta 🙂
Just nu ligger hon och tar igen sig på soffan så jag har kunnat äta middag i lugn och ro. Eller lugn och lugn, jag sitter i soffan bredvid henne eftersom hon somnat på mage och då vågar jag inte lämna henne utan uppsikt. Men det är lite drygt att hon verkar sova som allra bäst på mage då det inte rekommenderas. Så hon får lyxa med det ibland när jag kan sitta bredvid henne hela tiden. Annars är hon ganska hopplös att få och sova på dagarna så länge hon inte sitter i bärselen eller ligger på någon….
Tack och lov så fungerar nätterna bättre och snart ska vi nog prova att se om hon kan sova i sin säng istället för mellan oss.

Annars så händer det inte så mycket på dagarna; vi myser, äter (iaf Moa det är svårare för mig att få till…), byter blöjor, tittar på saker, tränar Moas nacke och promenerar där det varieras mellan vagn och sele under turerna.

När tillfälle ges så försöker jag hinna träna lite på kvällarna när David är hemma. Men denna vecka har det inte blivit något ännu då jag haft sån grym träningsvärk efter ett gympass i söndags… Ikväll hade jag gärna tagit en cykeltur i det fina vädret men eftersom David är i Borlänge på jobb idag så är det nog mörkt när han kommer hem. Får hoppas på finväder framöver oxå 🙂

Nu ska jag försöka vända trollet på rygg så att jag kan gå och packa upp badväskan och plocka undan efter middagen.
Ha det fint!