Morgonträning

I morse tog David en liten sovmorgon till 7:30 så en timme tidigare gav jag mig ut på ett litet cykelpass. Solen sken och det var sån där krispig och frisk höstluft. En timmes njutning med andra ord även om mina ben kanske var av en annan åsikt…

Var rejält trött när jag steg upp efter x antal timmars för lite sömn med matning, blöjbyte och sövande av bebis. Tvekade både en och två gånger innan jag sparkade av mig täcket och masade mig upp. Men kan lova att jag inte ångrat mitt val en enda sekund och eftersom jag låg minus på sömnkontot så passade det bra med en tupplur tillsammans med Moa efter lunch.
Hon somnade precis om efter lite mat men jag ska nog försöka få med mig henne ut på en liten promenad, gäller att passa på att njuta av solen 🙂 Försöker se till att hon får frisk luft varje dag men idag har vi inte kommit ut ännu då städning prioriterats under förmiddagen.

Hoppas ni också får chansen att njuta lite av det vackra höstvädret 🙂

7 Comments