Morgonträning

I morse tog David en liten sovmorgon till 7:30 så en timme tidigare gav jag mig ut på ett litet cykelpass. Solen sken och det var sån där krispig och frisk höstluft. En timmes njutning med andra ord även om mina ben kanske var av en annan åsikt…

Var rejält trött när jag steg upp efter x antal timmars för lite sömn med matning, blöjbyte och sövande av bebis. Tvekade både en och två gånger innan jag sparkade av mig täcket och masade mig upp. Men kan lova att jag inte ångrat mitt val en enda sekund och eftersom jag låg minus på sömnkontot så passade det bra med en tupplur tillsammans med Moa efter lunch.
Hon somnade precis om efter lite mat men jag ska nog försöka få med mig henne ut på en liten promenad, gäller att passa på att njuta av solen 🙂 Försöker se till att hon får frisk luft varje dag men idag har vi inte kommit ut ännu då städning prioriterats under förmiddagen.

Hoppas ni också får chansen att njuta lite av det vackra höstvädret 🙂

7 kommentarer på “Morgonträning”

  1. Härlig start på dagen! Man får verkligen planera och prioritera för att få in träningen som småbarnsmamma. Inte lätt. Men så skönt efteråt. Planerade själv in en löprunda idag medans maken fixade middag o tog hand om barnen. 🙂 Så mycket piggare o gladare efteråt. Tack för att vi får följa dig i bloggen! :)/Anneli

  2. I Uppsala har vi en solig veckas indiansommar. Härligt att sommaren dröjer sig kvar.

  3. Hej och grattis på din 29-årsdag ! Bodde jag lite närmare Östersund så skulle jag göra en tårta till dig, efter min mammas recept som hon tog med sig från Canada, en med kakaogrädde på. Den har jag gjort i drygt 50 års tid, på alla familjens födelsedagar, morsdagar, farsdagar, julgransplundringar etc. Jag hoppas du blir grymt uppvaktad, och jag grattar också Moa på hennes 2-mån.dag imorgon 7 sept.Jag har en underbar hibiscus som heter Helena och just idag har hon slagit ut med en jättestor rosa blomma till din ära ! Ha en fin födelsedag idag 6 sept. tills med din familj !

Kommentarer är stängda.