Höst

Idag känns det som att hösten kommit på allvar och väderprognosen spår att den underbara värme vi haft nu bara är ett härligt minne. Men jag tycker ändå det känns mysigt, gillar hösten med alla vackra färger, stickade koftor, tända ljus och mys uppkrupen i soffan under en filt 🙂 Men om jag ska vara petig så får det gärna vara sol istället för regn…

Ikväll har vi en lugn myskväll med tända ljus och en brasa sprakandes i vedspisen.
Jag och Moa har haft ett par dagar i Helgum där vi passat på att umgås med mamma, pappa, mormor och farmor. Igår eftermiddag var vi med på Sollefteå Skidskyttegymnasiums läger en sväng; kollade in eftermiddagspasset och sedan pratade jag en stund för eleverna och under tiden så hängde Moa med Anna Maria.
Men i morse styrde vi bilen mot Östersund och Moa skötte sig ypperligt och sov större delen av bilresan.

I torsdags passade jag på att köra ett skidgångspass när Moa hade kvalitetstid med sin mormor och morfar. Gick uppför en backe som tog nästan 5 minuter, på två ställen planar backen ut lite och då passade jag på att jogga, känns helt ok med de få löpsteg jag tagit men tänker inte stressa med löpningen och verkligen lyssna på kroppen. Det får ta den tid det tar att komma tillbaka på allvar i löparskorna. Efter att ha nått toppen promenerade jag ner till botten och började om, fem vändor blev det. Ett bra pass med tanke på min nivå nu men visst känns det lite mesigt med tanke på vad man är van 😉
Imorrn ska jag nog ge mig på ett spinningpass på gymmet, lär bli svettigt….

Nu ska jag fortsätta mysa med min lilla familj för nu har även kissen kommit in.
Trevlig lördagskväll önskar jag er med en bild på vår lilla skatt!

6 kommentarer på “Höst”

 1. Vad söt hon är er lilla!!
  Hoppas det går bra med träningen. Låt det ta den tid det tar att komma igång.

  Ta hand om varandra!

 2. Vilket underbart charmtroll Moa är!
  Nu har hösten även kommit till Uppsala. Idag ett typiskt höstregn. Jag gillar inte regnet men hösten. Är ett septemberbarn precis som du. Grattis i efterskott.
  På torsdag åker jag och min bästa väninna på en 4-dagars resa till Berlin. Det känns spännande. Jag passar på att fira min 64;e födelsedag där på lördag. Kram

 3. Ja, hon är verkligen go, er lilla Moa ! Och tänk, vad hon redan kan rikta blicken på den som tittar på henne ! Det brukar inte babysar göra förrän vid 3 mån.! Hon är väldigt fokuserad, redan ! En blivande skidskytt, månntro ? ! Om Stockholm får OS år 2022 och Östersund då får arrangera skidskyttetävl., då kanske Moa får vara med som minior i tävlingarna ! Det blir spännande att se ! Ta det nu lugnt med barnvagnsracet, så ni inte far omkull både du och Moa ! En fin höst önskar jag både dig, David och Moa, och lilla kissen förstås också ! Hälsn. från soliga Kalix !

Kommentarer är stängda.