Måndag

Veckorna bara rusar förbi och plötsligt är det en ny igen. Man reflekterar verkligen över hur fort tiden går nu när man har ett litet troll som växer och utvecklas för varje dag som går.
Hon sover numera i egen säng, sover bättre i vagnen, älskar att ligga i babygymmet, jollrar en massa och har lyckats vända sig från mage till rygg.

Även min utveckling går framåt och det känns som att jag kommit igång ganska bra med träningen. Igår var jag på ett tufft spinningpass och det känns i benen idag kan jag lova…
I morse blev det en timmes promenad och imorrn blir det nog lite löpning, siktar på ca 30 minuter.

Annars kämpar jag på med magträning/knipövningar och jag måste rekommendera alla mammor att köpa (tror den kostade 22kr) appen ”Mamma Mage” som är grym. Sju olika nivåer, varje nivå innehåller 4-6 övningar som man ska köra 10 gånger, efter det gör man ett test och om man klara det så öppnas nästa nivå. Försöker köra ett pass nästan varje dag, smidigt att det knappt tar 10 minuter och man blir inte svettig så att man behöver byta till träningskläder och duscha efteråt. Övningarna fokuserar på att få magmusklerna att gå ihop samt att bli stabil i de inre musklerna.
Jag är på nivå tre nu och har tre pass kvar tills jag kan göra testet och förhoppningsvis komma vidare till nivå fyra 🙂

Nu ska jag leka lite med Moa och snart kommer nog syster på besök, önskar er en härlig vecka!