Aktivitetsdag

Idag har jag och Moa haft ovanligt mycket inplanerat dvs hela tre saker 😉
Morgonen började som vanligt vid sjutiden med en superglad liten tjej som inte hade lust att sova mer. Efter frukost och påklädning blev det en promenad till Öppna Förskolan där jag fick surra lite med andra mammor och Moa fick vara med på sångstund och bokläsning, men det roligaste är att kolla på allt spännande. Just nu är det mesta väldigt fascinerande…
En halvtimmes löptur hem, lunch för mig och tupplur för trollet innan vi åkte iväg på Babysim. Duktig tjej som dök (=jag drog ner henne under vattnet) för första gången, jag har laddat mentalt för detta i en vecka och det var nog mycket värre för mig än för henne som klarade det galant.

Efter badet somnade hon innan jag ens satt fast henne i babyskyddet och vi rullade vidare mot Maxi för storhandling, inte det smartaste klockan fyra på eftermiddagen…
Spännande dag för en tjej på drygt 11 veckor så ikväll har hon sovit som en stock.
Jag ska nog ta och krypa till kojs jag med, natti natti!

3 kommentarer på “Aktivitetsdag”

  1. Stort grattis till platsen i svenska skidskyttets Hall of Fame. Motiveringen ”För extraordinära insatser för svenskt skidskytte” håller jag helt med om och du är verkligen värd platsen.

Kommentarer är stängda.