Myser i Helgum

Jag och Moa tillbringar helgen i Helgum hos mor och far, kul att även lillebror och syster Malin samt Andreas är hemma. Igår var jag i Sollefteå och höll en föreläsning och idag tog vi brudar en tur till Sollefteå tillsammans med farmor. Blev lite inredningsshopping, blir alltid så sugen på att ”piffa” hemma när det blir höst 🙂

Annars så äter vi gott, skrattar mycket och har det väldans mysigt. Hinner med lite motion oxå så imorse tog jag och Moa en promenad på drygt en timme i ett lugnt och krispigt Helgum. I eftermiddag blev det en liten löptur med Malin på elljusspåret, ökar tiden sakta men säkert och idag stannade klockan på 40 minuter.

Blött och regnigt, men glad ändå i bästa tunna löparjackan från Odlo.

Jag och systeryster 🙂

Imorrn åker vi hem till Frösön igen, längtar efter David och Siri!

1 kommentar på “Myser i Helgum”

  1. Hej Helena! Kul att du uppdaterar bloggen så pass ofta som du gör, jättekul att läsa 🙂 Ha det så bra och sköt om er 🙂
    Mvh Emma

Kommentarer är stängda.