Harmoni

Just nu tycker jag att livet rullar på alldeles förträffligt 🙂
Vackra höstdagar, glad liten tjej som kan roa sig själv i babygymmet en stund och dessutom har börjat sova bättre i vagnen samt att hon somnar själv i egen säng på kvällen och håller sig där hela natten (förutom att hon äter 1-2 gånger), inspiration i köket och en kropp som accepterar den successivt ökade träningen.

Idag till middag testade jag ett nytt recept och på ett litet kick slängde jag ihop en ugnsstekt  lax med sesamfrön och teriyakisås, till det risnudlar med saffran. Supergott! Tjuvstartade även kanelbullens dag med ett litet bullbak på förmiddagen 🙂

Njöt otroligt mycket av den vackra hösten under morgonens promenad. Alla färger med grönt gräs, gula och röda träd, blått vatten och vita fjäll… Magiskt!

 

2 kommentarer på “Harmoni”

Kommentarer är stängda.