Vaccination

Idag har lilltrollet fått sin tremånadersspruta, tror det gjorde mer ont i mammahjärtat än vad det gjorde i henne. Bara några sekunders grin innan sticket var glömt. När hon somnade vig halv åtta så hade hon ännu ingen feber så jag hoppas hon slipper det.
Imorrn blir det en sväng på Öppna förskolan om hon är pigg och fit for fight 🙂 Har egentligen babysim oxå men det var tydligen inställt imorrn.
Känner även att jag vill få till någon träning då det idag bara blivit en lugn promenad. Siktar på ett styrkepass endera hemma eller på gymmet.
Igår var jag däremot med på ett skidgångspass med ett glatt gäng tjejer. Riktigt härligt stämning och bra träning!

Löpningen fortsätter jag att öka successivt och i lördags sprang jag i 50 minuter vilket var mitt längsta pass sedan innan jul förra året. Men får ta det försiktigt för jag känner att framförallt knän och hälsenor är ovana.

Har inte så mycket mer att berätta nu så jag ska krypa ner i sängen och hoppas få sova några timmar innan Moa vill äta första gången.
Natti natti

1 kommentar på “Vaccination”

  1. Måndagskvällarna är verkligen härliga- känner en sorts hatkärlek till dem! Ser redan fram emot nästa gång, skönt att få draghjälp

Kommentarer är stängda.