Onsdagsfys

I eftermiddag körde jag och Moa ett litet pass sida vid sida; hon i babygymmet och jag med hjälp av gummiband, matta och kroppsvikt. Avslutade passet med några minuter från appen MammaMage.

En halvtimme av din tid och hela kroppen har fått sig en genomkörare. Det är en välinvesterad halvtimme av din dag kan jag lova 🙂

Imorrn åker jag och Moa till Helgum så då ska jag passa på att ta en löptur på kvällen när min mamma kan vara barnvakt. Moa får kvalitetstid med mormor och jag får värdefull egentid, win-win-situation!

I lördags morse var jag som sagt ute på en härlig löptur, ville känna mig snabb och tog mina lätta adidasskor. Stort misstag på blöta, leriga stigar kan jag lova. Så nu kollar jag runt efter ett par lätta terrängskor med bra grepp som ändå går att använda för transportsträckor på asfalt, mina Icebug är perfekta i terräng men man vill inte springa många meter på asfalt med dem.
Men jag har ju en ”liten” löpskobesatthet så att hitta en anledning till ett par nya skor är aldrig fel 🙂 

Nu säger jag godnatt och hoppas att lilla trollet vill sova längre än till klockan 6 imorrn!