Snö

Just nu när jag sitter och skriver detta så snöar det utanför fönstret. Mysigt även om det är lite för varmt för att det ska lägga sig riktigt på backen, men iaf en liten föraning om vad som (förhoppningsvis) snart komma skall 🙂 Gillar hösten och löpning men måste erkänna att jag längtar efter att få åka skidor, och springa kan man ju göra trots att det är snö på backen.
I förmiddags körde jag en timmes löning med en sovande Moa i vagnen, kvalitetstid för oss båda 🙂 Igår blev det ett kortare pass på gymmet med lite mage/rygg samt några kortare intervaller på crosstrainer (5*2 min, 1 min vila) och roddmaskin (5*1 min, 30 sek vila). Kort, jobbigt och effektivt.
Brukar annars köra skidgång på måndagskvällar med ett härligt gäng men skippade det igår då det kommer bli löpning så det räcker och blir över den här veckan. Åker nämligen till Sälen på torsdag för några dagars familjemys och löpning på fjället.

Tycker det är grymt skönt att komma igång mer och mer med träningen, vissa dagar blir det kanske ”bara” en promenad men det viktigaste är att jag kommer ut och rör lite på mig varje dag. Blir oftast minst en tur med vagnen varje dag så att även Moa får frisk luft, nu när det blivit lite kyligare så blir hon så härligt rödblommig efter att vi varit ute 🙂

Nu ska jag försöka få trollet att somna för nu börjar hon bli väldigt högljudd och det brukar vara ett trötthetstecken. Tror hon försöker hålla sig vaken med hjälp av rösten 😉

Så här hittar man henne ganska ofta i sängen nuförtiden, snutten är en favvo 🙂

2 kommentarer på “Snö”

  1. Låter mysigt med snö. Hoppas själv den väntar lite så det blir lite mer löpning. Annars hoppas jag på en snörik vinter då jag ska åka öppet spår för första ggn i livet!:) Vi kanske skidar eller springer ”på” varandra i höst/vinter då jag tror ”ni” har stuga i samma område. Längtar oxå efter en löptur på fjället. Så kul när det är lite blandat, spång, stig och fjäll. Längtar oxå efter lite backträning i ”mördarbacken” upp till området. Hoppas iaf ni får en trevlig vistelse där. Ska nog själv upp nästa vecka och jag längtar verkligen efter lugnet där uppe. 🙂 kram Anneli

  2. Oh vad härligt med snö! Här i Gävle har vi inte sett en enda snöflinga än:((( Längtar!!

Kommentarer är stängda.