Sälen

I torsdags styrde vi kosan mot Sälen och svärföräldrarnas stuga. Det blev en mysig helg med löpning på fjället, barnvagnspromenader, god mat och mys framför brasan 🙂
Moa fick hänga lite med farmor och farfar under torsdag och fredag så då passade jag och David på att träna tillsammans, händer inte så ofta nuförtiden.
I fredags gjorde jag mitt längsta löppass på ett år då klockan stannade på 1,20. För ett par år sedan var det inte mycket att skryta med men nu är jag toknöjd. Däremot så blev jag rejält trött under passet och när jag stöp på en myr i slutet av passet så hade jag nog legat kvar ännu om inte David plockat upp mig 😉

Bjuder på lite bilder från vår lilla semester som började med sol och slutade med regn och dimma:

Hoppas ni får en härlig tisdag!

1 kommentar på “Sälen”

Kommentarer är stängda.