Förkyld :(

David började känna av en förkylning igår och ikväll så var det min tur. Halsen känns rivig och näsan tät, jäkla skit! Har ingen lust att vara sjuk och är framförallt inte sugen på att ha en förkyld liten tjej, med tanke på hur grining/trött hon varit de senaste två veckorna…
Men jag hoppas hon klarar sig.

Tusen tack förresten för alla sovtips! Var hos BVC idag och de tipsade om gröt och sova på mage. Eftersom hon vänder sig själv så är det tydligen ok att sova på mage, men ikväll somnade hon som vanligt på rygg och inte ett ljud har hörts från henne så hon sover nog ganska bra 🙂 Kan bero på att hon förmodligen var proppmätt då hon fick en smakportion med gröt, rejält med ersättning och lite amning på det.
Hon har förmodligen en tillväxtfas som är vanlig runt fyra månader, därav hennes oroliga och hungriga nätter. Hoppas det blir bättre nu om vi ser till att komplettera amningen med lite annat.

Imorrn åker jag till Stockholm för en dags jobb så Moa får hänga med David hela dagen, blir spännande för oss alla 🙂 Men jag tror det kommer gå fint, så grymt skönt att Moa tar flaska efter en del strul. Är inte dumt att få lite egentid med pappa också!

Nu ska jag krypa till kojs och hoppas på lite sömn innan taxin kommer 06:00 imorrn…

2 Comments