Förkyld :(

David började känna av en förkylning igår och ikväll så var det min tur. Halsen känns rivig och näsan tät, jäkla skit! Har ingen lust att vara sjuk och är framförallt inte sugen på att ha en förkyld liten tjej, med tanke på hur grining/trött hon varit de senaste två veckorna…
Men jag hoppas hon klarar sig.

Tusen tack förresten för alla sovtips! Var hos BVC idag och de tipsade om gröt och sova på mage. Eftersom hon vänder sig själv så är det tydligen ok att sova på mage, men ikväll somnade hon som vanligt på rygg och inte ett ljud har hörts från henne så hon sover nog ganska bra 🙂 Kan bero på att hon förmodligen var proppmätt då hon fick en smakportion med gröt, rejält med ersättning och lite amning på det.
Hon har förmodligen en tillväxtfas som är vanlig runt fyra månader, därav hennes oroliga och hungriga nätter. Hoppas det blir bättre nu om vi ser till att komplettera amningen med lite annat.

Imorrn åker jag till Stockholm för en dags jobb så Moa får hänga med David hela dagen, blir spännande för oss alla 🙂 Men jag tror det kommer gå fint, så grymt skönt att Moa tar flaska efter en del strul. Är inte dumt att få lite egentid med pappa också!

Nu ska jag krypa till kojs och hoppas på lite sömn innan taxin kommer 06:00 imorrn…

2 kommentarer på “Förkyld :(”

  1. Allra först så vill jag gratta lilla goa trollungen Moa på sin 4-mån.dag idag 7 nov ! Hon verkar vara en framåt-tjej. En kommande skidskytt ? Jag förstår nu hur din egen mormor känner lycka för Moa, för har själv blivit gammelmormor för 2 v. sen ! Vad pyttesmå de är ! Man hinner glömma för det var 18 år sist jag blev mormor ! Men, de växer ju fort ! En annan reflexion: Har Moa upptäckt Siri och vice versa : Hur reagerar Siri inför Moa ?Om några mån. när Moa börjar krypa så kan hon få lust att dra Siri i svansen ! Jag hoppas att Moa och pappa hade mysigt när mamma var bort på jobb ! Nu närmar sig premiären för skidskytte- säsongen — men utan hela Sveriges Helena !!!

Kommentarer är stängda.