Dop och OS

I lördags hade vi dop för älskade lilla Moa i Frösö kyrka.
Blev en mysig tillställning med släkt och vänner först i kyrkan och sedan med fika. På kvällen samlades familjen hemma hos oss för middag, när vi satte oss till bords så låg Moa redan och sussade gott efter dagens bravader. Hon skötte sig utmärkt och var en riktig solstråle 🙂
Tänkte bjuda på en bild men tyvärr så vill inte datorn som jag vill just nu så det får bli senare.

I torsdags var jag i Stockholm på jobb och äntligen är det officiellt att jag ska agera skidskytteexpertkommentator åt Viasat under OS. Ska bli enormt kul och spännande 🙂 Var jättekul att få träffa gänget man ska jobba med och jag blev väldigt taggad efter den dagen.
Moa hängde med pappa hela dagen och det hade gått så fint 🙂 Stor tjej som börjat ta flaskan samt äta mat, hon käkar glatt allt man erbjuder henne. Hittills har hon ätit gröt, potatis, jordärtskocka, äpple, banan, mangopuré och katrinplommonpuré.

Förkylningen håller sig kvar, men idag har jag iaf tagit en rejäl promenad efter att jag och Moa simmat. Hoppas vara fit for fight om några dar så jag får ta säsongens första skidtur på ÖSK 🙂

2 kommentarer på “Dop och OS”

  1. Så roligt. Och ännu roligare nästa os då du fått tillbaka tävlingssuget och siktar på att bli skidskytteexpert utan viasat 🙂
    Vi hemmaisoffan-experter saknar dig

  2. Hade varit fint om man kunde dra ihop några föräldralediga skidåkande personer och turas om att hålla koll på vagnarna. Jag var på ÖSK förra helgen och körde men det blir ju inte det bästa passet om man måste hålla sig inom synhåll från vagnen och det är ju trevligt att vara ute på dagen när man ändå är ledig.

    Jag kan nog dra med en åkare till.

Kommentarer är stängda.