Idétorka…

Jag behöver lite hjälp; vad vill ni läsa om på denna blogg?
Känner att jag har dåligt med idéer för tillfället, kan nog bero på den gråa årstiden, sömnbristen, förkylning och att det inte känns som att det inte händer något spännande att skriva om när man är mammaledig. Jag tycker ju att det händer spännande saker med Moa varje dag, men känns liksom inte superintressant att blogga om hur många timmar hon sovit, konsistensen på bajset, hur mycket hon ätit och alla underbara leenden hon bjuder på 🙂

Men nu hoppas jag iaf komma igång med träningen igen. Idag blev det 30 minuters jogg med vagnen (har förresten beställt en Chariot nu, kommer förhoppningsvis ta träningen med Moa till nya höjder ;)) och lite hemmastyrka med gummiband och kroppsvikt. Blev inte så många övningar då coachen tyckte jag skulle leka med henne istället 🙂

I helgen ska jag vara på ÖSK och kolla in när skidskyttarna kör säsongspremiär. Sprint imorrn och SM i masstart på söndag. Jag tror på rafflande dueller då startplatser till VC och IBU-cup står på spel!

Nu ska jag skala lite potatis inför middagen med grannarna, trevlig helg till er alla!

 

10 Comments