Idétorka…

Jag behöver lite hjälp; vad vill ni läsa om på denna blogg?
Känner att jag har dåligt med idéer för tillfället, kan nog bero på den gråa årstiden, sömnbristen, förkylning och att det inte känns som att det inte händer något spännande att skriva om när man är mammaledig. Jag tycker ju att det händer spännande saker med Moa varje dag, men känns liksom inte superintressant att blogga om hur många timmar hon sovit, konsistensen på bajset, hur mycket hon ätit och alla underbara leenden hon bjuder på 🙂

Men nu hoppas jag iaf komma igång med träningen igen. Idag blev det 30 minuters jogg med vagnen (har förresten beställt en Chariot nu, kommer förhoppningsvis ta träningen med Moa till nya höjder ;)) och lite hemmastyrka med gummiband och kroppsvikt. Blev inte så många övningar då coachen tyckte jag skulle leka med henne istället 🙂

I helgen ska jag vara på ÖSK och kolla in när skidskyttarna kör säsongspremiär. Sprint imorrn och SM i masstart på söndag. Jag tror på rafflande dueller då startplatser till VC och IBU-cup står på spel!

Nu ska jag skala lite potatis inför middagen med grannarna, trevlig helg till er alla!

 

10 kommentarer på “Idétorka…”

 1. Hej Helena! Det är jättetrevligt att läsa om ditt liv nu med allt som det innebär; barn, katter, träning mm. Jag är en stor sportfåne, och tycker det är intressant att läsa lite om hur det är att gå vidare i livet efter det att man varit så otroligt framgångsrik som sportkvinna. Med OS som kommer, skulle det dessutom vara jättekul all få reda lite mer på vad det innebär att vara expertkommentator och på sidan av tävlingarna, och hur man förbereder sig inför det mm mm. Sen undrar ju jag personligen om du saknar skidskyttet, och hur det känns att stå på sidan om spåren nu för tiden? Kanske lite roliga historier om ditt gamla tävlingsliv nu när du har lite distans till allt du var med om… Vi är så många som aldrig varit med om det som du har upplevt (och upplever nu) så jag tycker allt är intressant som du skriver om:))) Ha en trevlig helg!

 2. Hej.
  Tycker du ska fortsätta skriva om hur du trännar och ge lite tipps om vardags motion och peppa oss soffliggare, självklart om din familj och dina intressen.
  Kanske inte mycket till hjälp men men.

 3. Grannar? Trodde ”Sommarhagen”-Peterson-Berger var er granne! Kanske fler nybyggen på vägen! Följer dig hur du kommer tillbaka efter Moas födsel. Är imponerad. Ha en skön advent o jultid! KE

 4. Hej! Jag har läst din blogg och gillar den som den är visserligen, men jag gillar att träna och skulle gärna vilja läsa om olika bra träningstips. Jag har en fyraåring och jobbar mycket så något man kan göra hemma eller själv på gymmet är ju bra. Tror många vill träna men kanske inte riktigt vet så många bra övningar. Jag är en av dem. Du är ju proffs och dessutom nybliven mamma, så jag säger att mer träningstips till mammor. 🙂

 5. Du har inte berättat hur det går för Moa och Siri att bli vänner ? ! Har Moa fått några tänder än ? De brukar ju vanligtvis vara lite kinkiga då och kan vara lite oroliga i magen och vara lite snuviga, fast B.V. ínte vill bekräfta det men det är min erfarenhet sen 2 barn och 5 barnbarn ! Men ,det är övergående besvär !!! Man blir ju så lycklig då de smilar med de 2 första risgrynen i munnen, eller hur? ! Alla, mamma, pappa, mor- och farföräldrar , alla smälter för det smilet och skrattar bort lite gnäll och gråt ! Ha det skönt i snöiga Östersund ! Snart får ni spänna på er laggarna ! Och Moa kanske får åka i sparklåda !

 6. Jag vill gärna läsa om din träning. Har du några mål inför 2014? Dessutom läser jag gärna om Moas utveckling. Är ju lite i samma situation vad gäller träning och bebis!

 7. Hej Helena!

  Vore intressant att få veta lite mer om dina värderingar och hur du resonerar kring livet och livsfrågor. Vad tror du på? Vad är viktigt för dig i livet? Hur gör du när du tar svåra beslut? Hur värderar du dig själv i förhållande till andra? Hur vill du vara mot andra och hur vill du att andra ska vara mot dig? Vad är din syn på miljö? Kultur? osv… finns mycket intressant som inte bara är det där ”ytliga” som folk vanligen skriver på bloggar. (med det är inte sagt att du har en ytlig blogg, inte alls)

  Sen är ju bilder på Siri alltid trevligt! 😉

 8. Hej Helana!
  Du har alltid och kommer alltid vara en stor idol för mig. Jag tycker att det är väldigt intressant att läsa om din träning och Moas utveckling, alltid kul att få veta om det går bra för henne. Så fortsätt skriva om det du brukar skriva om. Sen är det ju alltid kul att få se bilder på Moa.

  Ha det bra, kramar Saga

 9. Hej!
  Kul att läsa vad du än skriver.
  Träningstips är dock aldrig fel
  Ha en bra dag!!
  //
  Karin

Kommentarer är stängda.