Yoga

Börjar med att tacka för alla skrivtips, fortsätt gärna med det om ni önskar något särskilt!

Veckorna springer iväg och det är redan söndag igen, sista söndagen innan skidskyttet drar igång på allvar 🙂 Men redan igår var jag på ÖSK för att kolla in de svenska åkarnas premiärtävling då sprint stod på programmet. Det var luriga vindar och skitiga spår, några väntade resultat och några överraskningar. Moa upplevde sin första skidskyttetävling och verkade gilla det hon såg, under herrarnas lopp somnade hon dock i bärselen så där missade hon upplösningen 😉 Idag skulle det ha körts SM i masstart men på grund av stormen Hilde fick tävlingarna dessvärre ställas in.
Kollade istället in norska tävlingarna från Sjusjoen, startfälten påminde nästan om en världscup. Henkel visade fin form, Tora Berger ser åkstark ut, Björndalen visar att gammal är äldst och Svendsen gjorde en finfin sprint. Men med början nästa helg så kan vi börja få en fingervisning om vilka som med största sannolikhet kommer att göra upp om OS-medaljerna.

Ikväll testade jag yoga på Friskis och Svettis där jag tränar för tillfället. Tror det kan vara bra för min stela kropp och för att få lite mental avslappning från småbarnslivet. Men har lite svårt att lägga en timme på något som jag inte klassar som riktig träning eftersom jag inte behöver duscha efteråt, men ska ge det några chanser iaf 🙂

Sitter och funderar på en liten träningsplan för veckan och den skulle kunna se ut typ såhär:
Mån: Skidgångsintervaller på kvällen med ett härligt tjejgäng
Tis: Hemmastyrka
Ons: Löpning med vagn, halvhårt tempo 45 min-1 timme
Tors: Gym
Fre: Löpning med vagn, intervaller av något slag
Lör/Sön: Vila en dag och lugn löpning den andra

Detta är ett riktmärke men dagsform på mig och framförallt Moa avgör vad som blir av. Varje dag blir det även minst en promenad för att söva trollet. Är även lite sugen på att göra skidpremiär, får se om jag får till det någon kväll i början av veckan innan spåren stängs för världscupen.

Nu ska jag krypa till kojs och se om jag hinner somna innan Moa tycker det är dags att äta första gången…
Bjuder på en liten suddig bild på Siri som fått alldeles för lite uppmärksamhet på bloggen på sistone.

Trött kisse som vilar på byrån i hallen.

3 Comments