Imorrn smäller det!

Idag kollade vi in stadion, svenskarnas pressträff och lite av deras träning inför mix-stafetten. Imorrn drar världscupsäsongen 2013/2014 igång 🙂 Man kunde nästan ta på stämningen under träningen; spänningen, förväntan och äntligen!
Äntligen ska man få se resultatet av många månaders mjölksyra, svett, koncentration och fokus. Och jag kommer att följa detta drama från läktarplats, eller framför en stor bildskärm uppe i Arcturas restaurang. Allt beror på Moas humör 😉 Har iaf förberett med hörselkåpor till henne då jag hoppas att en stor och högljudd publik kommer för att hejja fram skidskyttarna.

Efter frukost hann jag med ett litet löppass utan barnvagn och på stigarna häromkring sprang jag några tuffa intervaller som garanterat kommer ge träningsvärk imorrn. Upplägget var:
-Uppvärmning 10 min
-4*4 min intervall med 1 min joggvila
-Nedvarvning 10 min
Kort och effektivt pass, precis som jag vill ha det just nu 🙂

Nu mys under en filt i soffan med tända ljus och ”Så mycket bättre” på teven.

Trevlig kväll och kom ihåg att befinna er på ÖSK eller framför TV4 klockan 15:30 imorrn!

Silvergänget från Korea 2009, kul att CJB står på startlinjen imorrn när vi andra kastat in handduken för några år sedan…

PS. Mitt palltips imorrn: 1. Ryssland 2. Norge 3. Frankrike (Håller alla tummar jag har för att Sverige skidar in topp 6)

2 Comments