VC-vecka och sömnkaos

Världscupveckan i Östersund har två tävlingsdagar kvar att bjuda på och då hoppas jag vara på plats och hejja. Jag har hittills sett mix-stafetten och damernas distans på plats och resten framför teven. När det är start efter klockan 17 på eftermiddagen så blir det för sent för Moa som brukar somna för natten mellan halv sju och sju.
Eftersom hon alltid sover för lite på dagarna så brukar hon bli riktigt grinig på sena eftermiddagen och då känns det lättare att roa henne hemma än på läktaren 😉

Hon är verkligen underbar vår lilla prinsessa men det vore skönt om hon någon gång bara slappnade av och sov så mycket hon behövde. Nätterna är ok (inte den gångna natten dock) men dagarna blir bara mer och mer kaos… Hon kämpar emot allt hon kan och det blir många timmars sömnkamp på en dag och hon vaknar alltid efter 30 minuter och oftast  toksur eftersom hon inte sovit färdigt och det är stört omöjligt att få henne att somna om.
Men det blir nog bra den dagen hon inte behöver sova på dagen längre, dvs om ett par-tre år…

På grund av denna kamp och Davids fullspäckade dagar har energinivån inte varit på topp och träningen har blivit lidande hela veckan. Men idag fick jag iaf till ett litet styrkepass här hemma, inte mycket att hänga i julgranen men bättre än inget 🙂

Längtar efter att ta ut den här skönheten på premiärturen, sista delen ligger på posten och väntar på att bli hämtad och sen är det bara att köra!

Nu ska jag fredagsmysa lite till innan jag kryper till kojs och laddar för morgondagens styrelsemöte, herrsprint och kvällsnöje när Moa hänger med mormor 🙂

2 Comments