December

Har nu gått in i årets bästa månad enligt mig som älskar julen och advent 🙂 Är ju så mysigt att få plocka fram ljusstakar, röda dukar och en massa tända ljus. Det lyser upp i mörkret som nu smyger sig på redan vid tretiden på eftermiddagen och det ljusnar inte ordentligt förrän vi är på väg ut på dagens första prommis som brukar vara vid niotiden då Moa tycker det är dags för första tuppluren.
Dagssömnen blir bara sämre och sämre och idag skrapade hon ihop mindre än två timmar på totalt fem tillfällen, svårt att hinna med någon djupsömn då 😉 Men (peppar, peppar ta i trä) så har vi nu haft tre bra nätter i rad. Några små omsövningar i början på natten och en matning vid fyratiden. Dessa nätter kan jag leva med och man känner sig faktiskt som människa när trollet vill upp vid sjutiden.
Men igår hade jag en riktig tröttkväll och befarade att jag skulle bli sjuk men så var inte fallet och idag känns det mycket bättre. När jag var och handlade på kvällen så tänkte jag en tanke som nog ploppade upp i en kombination av trötthet och amningshjärna för när man tänker ”Fan, jag glömde bilnyckeln hemma” när man sitter och kör bil då borde man nog egentligen inte vara ute i trafiken….

Igår invigde jag och Moa nya vagnen, och båda var väldigt nöjda 🙂 Jag med löpturen och Moa med sovstunden.
Bjuder även på ett par bilder på Siri från ikväll. Hon har gått i vinteride och går helst inte ut i blåst, kyla och snö (som tyvärr nästan helt smält bort…). Detta resulterar dock i en uttråkad katt med massvis av överskottsenergi så hon passar på att hitta på bus och anfalla fötter…
Rev ner posthögen från köksön och lekte runt med papper och reklamblad.
Trött kisse efter att David sprungit runt, runt med ett snöre efter sig som var superkul att jaga.

Nu ska jag göra kväll tillsammans med resten av familjen.
Önskar er en härlig vecka med en massa adventsmys och med önskan om en massa snö för nu vill jag ha vinter!

4 kommentarer på “December”

 1. Tur att du inte blev sjuk! Konstigt nog har jag känt likadant som du, men idag när jag vaknade kände jag mig rätt pigg och inget ont i halsen. Peppar, peppar…

  Hoppas att det blir flera nätter med bra sömn framöver. 🙂

  Siri har verkligen blivit en stor kisse. Ser lite full i sjutton ut där hon ligger på golvet… 😉

  Vill förresten tipsa om raw-food-godis som jag själv satsar på som alternativ till det traditionella julgodiset. Kan vara gott med något lite fräschare och mindre sött bland all julmat, must och knäck. Ha en skön dcember!

 2. Och snart julmarknad woho! Extra allt vad det gäller julstämning.

  Kan man luta vagnen för att svänga?
  Eller är det gammal hederlig lyfta-på-framhjulet som gäller för att ändra riktning?

 3. Hörde att du skulle göra comeback i SM! Kul även om det inte är en 100% comeback! eller är det de? 😉

Kommentarer är stängda.