Ivar

Ber återigen om ursäkt för min kassa uppdatering men tiden räcker helt enkelt inte till och just nu prioriteras Moa, make, kisse, jul och lite träning 🙂
Har en förhoppning om det kommer finnas mer tid när vi går in i 2014 och julen är överstökad, men lova vågar jag inte!

Maken är på jobb i helgen så jag och Moa får massor av tid tillsammans, supermysigt men vi saknar självklart David. Siri hänger faktiskt lite utomhus nu då snön smält bort. Hon är nog ganska ensam om att uppskatta snöfritt med bara 10 dagar kvar till jul. Jag vill ha snö nu!
Igår kurade hon dock ihop sig inne med oss då Ivar härjade för fullt, fruktansvärt obehagligt och jag var faktiskt lite rädd ett tag. Det skakade i hela huset men det stod självklart kvar i morse och inga skador förutom att luckan på elskåpet blåst sönder och ett vindskydd som David lagt många timmer på ligger trasigt på backen i en sorglig hög.

Idag har jag och Moa promenerat, sprungit en timme, dammsugit, duschat, kollat skidskytte, lekt, ätit, bytt blöjor och myst. Blev även bjudna på middag hos grannarna, superlyxigt! En annan granne hjälpte mig att täcka för det trasiga elskåpet i morse så att det inte snöar in om det vita guldet bestämmer sig för att komma på besök. Goda grannar är verkligen guld värt!

Moa gillar att åka i sin nya vagn under löpturerna 🙂

Nu har jag myst ner mig i soffan med lite julgodis som jag och syster Malin bakade för några dar sedan, lika gott varje år.
Önskar er alla en trevlig helg och en mysig tredje advent!

P.s På tal om det här med comeback så handlar det bara om att jag tänkt köra SM här i Östersund i vår. Ville ha ett litet mål att sikta mot så att jag tar mig ut på skidorna då och då i vinter. Bara en kul grej och jag lägger inget allvar i det, resultatet blir som det blir 🙂

4 kommentarer på “Ivar”

  1. Helena! Tack för att du bjuder på dig själv, men, Du ska verkligen prioritera dig själv o din familj nu! Om du inte hinner eller orkar skriva på bloggen, so what! Den som själv har familj vet vad som krävs och denna tiden kommer aldrig igen! Njut med Moa o David! God Jul o Gott Nytt År!

  2. Hej Helena och lilla mysiga Moa !

    När jag hörde att Ivar var på gång och det blåste något enormt mycket på Frösön då tänkta jag att jag hoppas att ni är inomhus och kurar tillsammans med Siri annars blåser hon kanske bort i de hårda vindarna.

    Ha det bäst ni kan när David är borta på jobb, jag hoppas att elskåpet klarade sig bra :-).

Kommentarer är stängda.