Spa-dag

David slutade jobba vid lunch idag så när han kommit hem passade jag på att först åka in till stan och uträtta ett par ärenden. Julklapparna är klara med lilla trollet växer så det knakar så en ny fleecejacka och en vindfleeceoverall inhandlades. Har köpt en jättefin och varm vinteroverall åt henne men eftersom  vintern lyser med sin frånvaro så använder hon fortfarande höstvarianten, den är snart för liten men nu har hon en som jag tror hon till och med kommer klara våren i 🙂
Efter det åkte jag till ett spa där jag kopplade av med bastu, läste inredningstidningar och fick massage. Kände mig som en ny människa när jag kom hem, så nu ska jag nog till och med orka med en natt med lite sömn.

Dagssömnen är fortfarande katastrofalt dålig för Moa och det är nästan hopplöst att få henne att sova mer än 30 minuter åt gången och när hon vaknar visar hon så tydligt att hon inte är pigg men likt förbaskat så vägrar hon sova. Nätterna är för det mesta helt ok men har varit några lite struliga nätter på sistone, misstänker både tänder och mardrömmar.
David är förkyld och får sova på soffan för Moa vaknar av minsta lilla hostning eller nys…

Längtar efter julen och tycker det ska bli så mysigt att få uppleva Moas första, även om det säkert är roligare nästa år då hon förstår lite vad som händer. Vi åker iaf hem till Helgum och firar traditionsenligt med tjocka släkten. Lär bli kaos hos mamma och pappa när vi fyra syskon med respektive + Moa, två katter och en hund invarderar stället… Blir spännande med Siri som varken gillar mina föräldrars katt eller systers katt, hoppas de kan gå ihop och sätta henne på plats, det kan hon behöva 😉

Tänkte bjuda på en bild från förra julen men hittade inga, vi hade väl fullt upp med att må illa, kräkas och skita…. Hoppas på en friskare jul i år!
Fortsätt njuta av advent så hörs vi!