Tack 2013!

Bara några timmar kvar av 2013 och jag sitter och funderar lite på vad som hänt detta år. Men det är svårt att komma på särskilt mycket, att Moa kom till världen den där söndagen i juli slår allt annat detta år, ja faktiskt allt annat i livet. Vår envisa lilla solstråle som växer och utvecklas för varje dag som går!
Nyåret kommer att firas in med vänner hos grannarna. Vi har besök från Borlänge nu några dagar. Väldigt trevligt med lite träning, god mat och massa trevligt umgänge. Igår blev det en tur till badhuset till Moas stora glädje. Hon älskar att bada i bassäng och plaskar för fullt, men i badbalja eller badkar är det gallskrik…. Försöker förklara för henne att vi inte kan åka till badhuset varje gång vi ska tvätta henne 😉

Har inte funderat på några nyårslöften och kommer nog strunta i det, däremot ska jag fundera ut några mål för 2014, men det återkommer jag om när jag funderat lite mer.
Nu ska jag följa Tour de Ski innan det blir korvgrillning, ombyte och sedan trevligheter. Hoppas bara att Moa tycker det är ok att sova i vagnen ikväll, annars blir det tidig hemgång…

Avslutar 2013 med en bild på lilla trollet under sin första julafton 🙂
Önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

6 kommentarer på “Tack 2013!”

Kommentarer är stängda.