Inredningsinspiration

Sedan jag blev tung och klumpig innan Moa föddes så har min inredningsinspiration varit lika med noll. Skittråkigt när man har ett helt hus att pyssla med, men nu känner jag återigen lust att piffa och fixa. Nu är det bara tid som krävs, den dagen Moa börjar sova på dagarna kanske 😉
Nästa projekt är iaf lilla trollets rum där det just nu är vita, kala väggar och diverse kläd- och väskförvaring. Men några möbler är inhandlade och en tapet till en fondvägg är beställd. Den kommer från Boråstapeter och ser ut så här:
I doppresent fick hon ett litet bord med två stolar av mamma och pappa och nu i julklapp fick hon en superfin gungälg av mina syskon, ska visa bild på den när vi oljat in den 🙂 Sen har vi köpt en hylla, hon får överta en överbliven byrå och så har jag tänkt mig en madrass på golvet där det blir en liten myshörna. Spjälsängen flyttas in när hon (och vi) är redo  för det.
Projektet nu är att hitta en fin matta och jag tror jag hittat en favorit men måste kolla runt lite mer innan jag beställer.
Måste vara roligaste rummet i hela huset att inreda 🙂

Ett annat litet projekt är ett par nya kuddfodral till soffan nere i vårt allrum, vet inte hur många månader tyget har legat och väntat på att nån ska klippa och sy i det. Tur att tyg inte har bäst-före-datum…

 

2 Comments