Inredningsinspiration

Sedan jag blev tung och klumpig innan Moa föddes så har min inredningsinspiration varit lika med noll. Skittråkigt när man har ett helt hus att pyssla med, men nu känner jag återigen lust att piffa och fixa. Nu är det bara tid som krävs, den dagen Moa börjar sova på dagarna kanske 😉
Nästa projekt är iaf lilla trollets rum där det just nu är vita, kala väggar och diverse kläd- och väskförvaring. Men några möbler är inhandlade och en tapet till en fondvägg är beställd. Den kommer från Boråstapeter och ser ut så här:
I doppresent fick hon ett litet bord med två stolar av mamma och pappa och nu i julklapp fick hon en superfin gungälg av mina syskon, ska visa bild på den när vi oljat in den 🙂 Sen har vi köpt en hylla, hon får överta en överbliven byrå och så har jag tänkt mig en madrass på golvet där det blir en liten myshörna. Spjälsängen flyttas in när hon (och vi) är redo  för det.
Projektet nu är att hitta en fin matta och jag tror jag hittat en favorit men måste kolla runt lite mer innan jag beställer.
Måste vara roligaste rummet i hela huset att inreda 🙂

Ett annat litet projekt är ett par nya kuddfodral till soffan nere i vårt allrum, vet inte hur många månader tyget har legat och väntat på att nån ska klippa och sy i det. Tur att tyg inte har bäst-före-datum…

 

2 kommentarer på “Inredningsinspiration”

 1. Hej Helena!

  Tack för en bra och inspirerande blogg! 🙂 Har följt dig länge o även läst din bok.

  Jag älskar att träna och hålla igång, framför allt längdskidor och löpning. Jag väntar nu mitt andra barn och är i vecka 25. Den här graviditeten har jag fortsatt i princip som vanligt med träningen fram tills nu. Nu börjar det dock kännas lite tyngre och det är så mycket man inte ”får” göra som gravid… Man bör ju inte göra övningar på rygg, lyfta tyngt över huvudet, träna för mycket mage, hoppa etc. Hur gjorde du under din graviditet?? Vad tränade du för typ av konditionsträning? Jag får väldigt ont i bäckenet/fogarna av löpning och kör därför mest spinning nu. Jag fokuserar även mycket på styrka och framförallt i ”hemmagymmet” (bestående av pilatesboll, gummiband, hantlar, matta och trx-band). Tycker dock det blir svårare och svårare att hitta övningar som passar gravidkroppen.

  Det vore jättekul om du ville skriva lite om hur och hur ofta du motionerade under graviditeten, vilka styrkeövningar du körde osv. När/om du har tid/ork och lust såklart!

  Ha det gott!!

  /Maria

 2. Den där tapeten kommer verkligen att bli superfin! Tänk så roligt att få inreda Moas rum och kul att din inspiration har kommit tillbaka. Kanske rummet är färdigt nästa gång vi kommer och hälsar på :).

  Hoppas allt är bra med er! Kram Carina

Kommentarer är stängda.