Träning i veckan

Nuförtiden tränar jag bara det jag känner för och det som passar in i dagens schema. Det är en otrolig frihetskänsla att bara låta lusten (och tiden) styra efter att ha slavat under träningsprogram i så många år. Visst kan jag tänka hur jag skulle kunna lägga upp en vecka men i slutändan ändras det om en hel del gånger.
I måndags passade jag på att köra ett styrkepass på gymmet och eftersom David åkte till Ruhpolding igår så visste jag att det med största sannolikhet skulle vara enda chansen till ett gymbesök den här veckan. Igår hade jag väldig träningsvärk och nöjde mig med ett par promenader.
Idag tog jag och Moa ut Charioten på en liten löptur där klockan stannade på nästan 50 behagliga minutrar. Promenerade även fram och tillbaka till bvc, tar ca 45-50 minuter. Tog en rejäl powerwalk hem då jag ville hinna hem till damernas skidskyttestafett, synd att jag inte kollade på klockan för det var nog personligt rekord på den sträckan 🙂

Imorrn har jag hyrt in lillebror som barnvakt så att jag kan åka skidor en liten stund mitt på dagen. Fredag har jag tänkt köra lite hemmastyrka och på lördag en löptur, men man vet aldrig om det blir så. Kan lika gärna bli vila och enbart promenader. Ryktas dessutom om ordentlig kyla så då kanske vi bara är inne och myser.
Lär dessutom behöva packa en del då jag och Moa åker ner till Italien på söndag, ska bli härligt med en vecka i Alperna. Passar på då David ändå ska jobba där nere. Siri får sällskap av bästa kattvakterna.

Nu måste jag krypa till kojs med min oroliga lilla tjej där nere, andra tanden verkar på gång och jag hoppas den dyker upp snart så att nattsömnen blir bra igen…
Bjuder på ett par bilder från en av dagens promenader, vackert trots bristen på snö.
Och en liten bild på lilla trollet som firade sin halvårsdag igår med toffsar i håret 🙂
Imorrn eller på fredag tänkte jag bjuda på mina mål inför 2014 🙂

2 kommentarer på “Träning i veckan”

  1. Det låter som du får till bra träning! Ser fram emot att läsa om dina mål inför 2014. Vilka fina tofsar lilla Moa har. Min dotter Siri som är 4,5 månad är inte i närheten av den kalufsen så några tofsar går det knappast att göra.

  2. Hej! Jättekul att följa din blogg och er vardag! Kan inte du lägga upp lite styrkeövningar du gör hemma?

Kommentarer är stängda.