Ont i mammahjärtat

Inlägget med mål för 2014 får vänta tills imorrn, känner mig alldeles för trött just nu för ett sådant inlägg. Har varit en jobbig eftermiddag då vi var tvungna att ta ett blodprov på Moa. Detta eftersom det krävs ett HIV-test från henne för att hon ska få visum till Ryssland… Hon och David följer ju med mig när jag ska jobba för tv i Sochi:
Gjorde så fruktansvärt ont i mig när jag satt med henne storgråtandes i famnen då de stack henne i armen. Även om hon mest verkade skrika för att hon blev fasthållen och inte för att de stack, hon hade fått bedövningskräm innan och då ska det tydligen knappt kännas. Hon började grina redan innan sticket kom så det var nog mer känslan av att inte få flaxa med armarna som hon är van vid. Men det var ändå fruktansvärt jobbigt och just då ångrade jag mitt tv-jobb något så fruktansvärt.
Men så fort det var över så var min glada spralliga tjej tillbaka och nu hoppas jag bara att allt löser sig i tid så att vi kan åka alla tillsammans lagom till OS-invigningen.

Men då det blev ett par timmar på sjukhuset (bedövningskrämen skulle verka i en timme) precis när hon faktiskt brukar sova mer än 30 minuter så var det en trött och grinig tjej som till slut slocknade redan kvart över sex.
Av denna anledning blev det ingen skidåkning för mig idag eftersom provtagningen kom lite hastigt på, men det kvittar och jag siktar på att lufta skidorna nästa vecka istället.
Kanske en löptur imorrn?

2 kommentarer på “Ont i mammahjärtat”

  1. Jag lovar dig att det var inte sticket hon skrek för! De flesta barn börjar gråta av att vi håller i dem. Emlakrämen bedövar jättebra! Så du ska inte ha dåligt samvete för den provtagningen! (från en som sticker barn varje dag)
    När åker ni till Ryssland? Då skulle jag vara mer orolig att åka med bebis till Ryssland än ett stick i armen!

  2. AJ aj alltid jobbigt när man ska utstätta dom för sånt. Men som sagt vet inte om dom skriker för dom hålls fast eller kanske dom känner mammas oro i luften. Lycka till med jobbet och livet i övrigt, inte utan att vi saknar dig i spåret från 2 gamla skidskyttefantaster

Kommentarer är stängda.