Mål 2014

Som jag sa tidigare så har jag inte avgett några nyårslöften utan tänkte istället dela med mig av mina mål för 2014. Detta är sådant som jag kommer på nu, lär dyka upp fler saker efterhand 🙂

*Moa är viktigast av allt!
Jag ska aldrig känna mig stressad om jag missar något jag planerat om det beror på att det planerade inte sammanfaller med hennes bästa. Om jag tex missar ett planerat träningspass för att hon behöver mig på ett eller annat sätt så tar jag mig tid för henne och tränar en annan gång när det passar bättre. Med detta inte sagt att jag ska sluta göra saker för min egen skull, men det ska inte drabba henne. Mycket kan hon ändå hänga med på. Om jag vill träna men hon behöver sova så tar jag en löptur med henne i vagnen.

*Jag vill få tillbaka känslan av en stark kropp. Det går hela tiden framåt men jag har en bit kvar i överkroppen och då framförallt bålen. Har svårt att använda magen så mycket som jag vill när jag åker skidor, hittar liksom inte kontakten med musklerna. Bara att nöta vidare!

*Bara göra saker som jag verkligen vill och har lust till. Detta innebär att jag bara ska tacka ja till uppdrag som jag verkligen känner för. Har blivit enormt mycket bättre men kan fortfarande utvecklas på den punkten.

*Återgå till jobbet på PwC. Planen är att börja jobba 50% i april så att David också får vara hemma lite och sedan återgå till mina 80% som jag hade innan mammaledigheten till hösten.

*Springa löptävlingar! Som jag har längtat och lopp jag hoppas delta i är bland annat Göteborgsvarvet, Lidingöloppet, Jämtland på Fötter och självklart St Olavsloppet.

*Rensa min blogglista. Insåg att jag läser en hel del bloggar bara för att jag ”alltid” gjort det, men nu är listan rensad och jag läser enbart de som jag verkligen tycker är intressanta.

*Engagera mig mer i mitt styrelsearbete i skidskytteförbundet för att utveckla svenskt skidskytte.

Det var de grejer som jag kom på just nu, har säkert fler på lager men de kanske dyker upp en annan gång. Brukar tänka ut fantastiska blogginlägg när jag promenerar men sen när jag väl ska skriva är det som bortblåst.

Nu passar jag på att önska er en underbar helg och ett fantastiskt 2014! Vad är era mål/löften?

 

8 Comments