Åter på Frösön

Förra veckan spenderade vi som sagt i Italienska alperna och hade det otroligt härligt, enda att klaga på var att solen saknades. Trodde den alltid lyste där men tydligen inte…
Förra söndagen tog således jag och Moa flyget ner till München där vi mötte upp David och tillbringade en natt på flygplatshotellet. På måndag morgon hämtade vi ut en hyrbil och begav oss mot St. Magdalena där vi mötte upp svärföräldrarna. Hade ett par härliga dygn där med god mat, barnvakt, skidåkning och jag åkte faktiskt slalom för första gången på 15 år!
Mer perfekta skidspår får man leta efter…

På onsdag eftermiddag bytte vi dal och checkade in på ett annat hotell tillsammans med fina föräldrar + syster Malin och tv4-gänget. Resten av veckan bestod av skidskytte, god mat, trevligt sällskap och lyckan över att träffa hela skidskyttefamiljen 🙂
Har inte saknat vare sig träning eller tävling men däremot alla människor man fått träffa under alla år ute på vc-touren.

Moa har skött sig exemplariskt hela tiden (ok, kanske inte direkt på nätterna…) och charmat varenda människa hon träffat. Det största som hände var att hon, efter ett halvårs totalvägran, helt plötsligt tog napp! Nu är det nya favvon och jag kan lova att det var efterlängtat, helt plötsligt kan hon sitta i famnen och mysa och hon slipper bli vansinnig på vantarna när hon vill suga på tummen ute i vagnen 🙂

Min lilla sötnos i väntan på hyrbilen i München

Sedan i måndags kväll är vi åter på hemmaplan och idag startade en ny termin på babysimmet, gissa om Moa var överlycklig… 🙂
Borta bra men hemma bäst och Italien-resan var en bra ”genomkörare” inför Sochi-äventyret! Och nästa tripp kanske coolingen får användning för sina nyinköpta solbrillor…

3 Comments