Det rullar på

Dagarna bara flyger iväg och nu är det snart bara en vecka kvar tills vi sitter i planet på väg till OS. Visumen är kirrade så nu hoppas vi på att bli insläppta 🙂
Idag har vi varit med föräldragruppen på tandinfo, Moas kan stoltsera med två riktigt vassa små tänder så nu har vi börjat borsta de lite försiktigt. Det går jättebra men det är nog mest för att hon gillar att äta tandkrämen, trots att det faktiskt inte är någon med godissmak.

Annars så är det full fart på lilla tjejen som numera kan åla sig fram, hon har inte vågar sig ut på några längre sträckor ännu men med Siri som måltavla så går det undan. Siri är superduktig och bryr sig inte särskilt mycket över Moas våldsamma pälsryckningar. Men hon håller gärna lite avstånd när Moa kommer farandes….
Igår körde vi premiärtur i julklappspulkan och det tyckte hon var skoj!

Imorrn blir det babysim och ett efterlängtat frisörbesök för min del, senast var i maj förra året så det är verkligen på tiden. Torsdag kör vi nog Öppna förskolan och på fredag får Moa hänga med gudmor/moster Jenny medan jag gör lite inspelningar med Viasat, det närmar sig och jag börjar bli ganska nervös…

Nu ska jag gå och lägga mig, sömnbristen är rejäl nu då Moa sovit väldigt oroligt ett tag. Verkar som att hon drömmer mardrömmar för hon skriker men är inte riktigt vaken och kontaktbar, påfrestande för både oss och henne.

Må gott så hörs vi!

5 kommentarer på “Det rullar på”

  1. Vilken underbar bild på Moa och katten jag såg på din twitter :)!
    Tur att ni har en barnvänlig katt!

  2. Hej,
    Jobbigt med dålig nattsömn. Jag känner igen det, min dotter hade liknande nätter och vi kom fram till att det var nattskräck. Det går inte att bota men kan vara skönt att känna till och kanske en förklaring. Det försvinner av sig självt men det är så klart jobbigt.
    Lycka till på OS, ska bli grymt.

Kommentarer är stängda.