Mot Ryssland

Väskorna är packade och om drygt en timme kommer taxin och hämtar oss. Vi flyger till Stockholm och sedan till Sochi via Moskva. Blir en nattresa så det blir spännande att se hur det går med Moa, men det går nog fint, hon är ju van att vara vaken på nätterna 😉
Vi blir ju borta i ca 2,5 vecka så det blir en hel del packning… Varsin resväska till mig och David, en väska till Moa samt barnvagn och bilstol (babyskydd). Har med sjukt mycket mat och blöjor till Moa då man inte riktigt vet vad man får tag på där borta så vi vågar inte chansa.

Kommer självklart sakna Siri en massa men som tur är så ska min lillasyster Malin och hennes Andreas var husvakter så då får Siri iaf sällskap. De plockar även med sig sin katt så det blir nog livat här….

Nu ska jag byta om, mata Moa och krama katten.
Vi hörs från Sochi!

8 Comments