Härliga dagar i Sochi

Solen har lyst i princip konstant sedan vi kom hit, temperaturen är (nästan) som en vacker sommardag i Östersund och längdåkarna håvar in medaljer. Livet leker! Jobbar en hel del också men tyvärr så har jag och Rickard inte lyckats kommentera in några svenska medaljer ännu, men jag är fortsatt optimistisk och tror att det kommer!
Är iaf superkul men väldigt nervöst att kommentera, mycket att hålla reda på och allt för lätt att missa något. Men det känns som att det blir bättre och bättre för varje lopp. Saknar självklart svenska tjejer på startlinjen och tycker att SOK är lite väl hårda som vägrat skicka någon. Men sånt är livet och trots det så är även damtävlingarna sjukt spännande!

Moa trivs som fisken i vattnet och har nog snart charmat halva Ryssland, sover bättre än vad hon gjort på många veckor dessutom. Vi tackar och tar emot 🙂

Saknar tyvärr fortfarande internet i lägenheten där vi bor (man har byggt upp som en hel by med lägenhetshotell här uppe i bergen där vi befinner oss) men har nu fått en USB-sticka så man kan surfa på 3G-nätet. Tyvärr så är 3G-täckningen på rummet riktigt usel så nu sitter jag och trycker vid ett fönster. Så tyvärr blir det inga bilder förrän vi är hemma eller förrän vi fått vårt Wifi, de har sagt ”maybe tomorrow” i över en vecka nu så mina förhoppningar är inte direkt gigantiska…

Moa sover sedan en halvtimme tillbaka, vi håller henne på svensk tid så istället för att somna vid halv sju-sju som hon gör hemma så somnar hon här mellan halv tio och halv elva. Grymt lyxigt att hon då sover till åtta-halv nio på mornarna 🙂
David är på ishockey nere i Sochi så jag passar på att surfa lite och äta choklad.

Hoppas allt är bra med er där hemma!
Jag återkommer när ni minst anar det och missa för guds skull inte herrarnas masstart imorgon klockan 16:00 svensk tid, kanske dags för första skidskyttemedaljen?

 

5 kommentarer på “Härliga dagar i Sochi”

  1. Hej Helena !

    Jag har väntat på dagens masstart men den blev inställd och framflyttad.

    Orsaken var som du vet att dimman kommit ner invid bergen invid skidskyttestadion.

    Helena du är jätteduktig som expert.

    Ha det skönt i Sochi.

Kommentarer är stängda.