Sista loppet

I eftermiddag går det sista skidskytteloppet detta Olympiska spel av stapeln. Herrarnas stafett står på programmet och det skulle verkligen sitta finfint med en svensk medalj och jag tror att de svenska grabbarna är riktigt sugna på tävlingen. Med två fjärdeplatser i de senaste två spelen så borde det väl vara tredje gången gillt?

Hur som helst ska det iaf bli sjukt kul att kommentera loppet och på måndag ska det bli underbart att få resa hem till Frösön igen. Vi har haft det helt fantastiskt här och kommer hem massvis med upplevelser rikare men jag är ju en sån person som trivs allra bäst hemma så det ska bli skönt att få sova i sin egen säng, tvätta alla kläder och självklart mysa med Siri.
Det bästa med resan är att vi insett att Moa är fantastisk att resa med, hon verkar trivas överallt så länge det finns folk att kika på, ett golv att åla runt på, mat var tredje timme och gärna lite hår att slita i 😉

Idag tänkte jag kolla in damernas tremil innan jag och Rickard kör vår sista sändning, nu håller vi alla tummar vi kan för en svensk skidskyttemedalj!!!!

4 Comments