En vecka på hemmaplan

Shit, vad tiden går fort! Har redan varit hemma från Ryssland en vecka och inte ett enda litet inlägg har jag fått till…
Var iaf underbart att få komma hem, slänga alla kläder i tvätten, ställa bort väskorna, sova i sin egen säng och äta sin vanliga mat. Borta bra med hemma bäst!
Veckan har gått åt till att tvätta en massa, städat (har haft syster, svåger + katten Castor inneboende när vi var borta och med två katter i hushållet så spelar det ingen roll hur mycket man städar, katthåren kryper fram från ingenstans direkt), lekt och myst med Moa, babysimmat, varit på Öppna förskolan, träff med föräldragruppen, middag på stan med mina fina systrar, kollat in Vasaloppet och gjort iordning Moas rum etc.
Har även hunnit med några träningspass; två gånger på skidor, två gånger löpning och en gång styrka på gymmet. Styrkan körde jag igår och det känns idag kan jag lova… ajaj vilken träningsvärk jag har!

Har som sagt fått upp tapet och möbler på Moas rum och i hopp om att hon (och vi) skulle få sova lite bättre så flyttade vi in henne dit i lördags. Enda resultatet hittills är att vi får mycket längre att gå när hon skriker…. Natten som gick går nog in topp-3 på hennes hittills sämsta nätter någonsin. Inte mycket sömn så nu tänkte jag strax krypa till kojs och hoppas på en bättre natt.
Bjuder på en bild från rummet och den fina tapeten, kommer fler bilder när allt är lite mer fixat. Tänkte även försöka få till ett inlägg med lite OS-bilder 🙂

God natt på er och stort tack för att ni fortsätter kika in här!

3 kommentarer på “En vecka på hemmaplan”

  1. Vilken fin tapet!!! Ja det där med att få barnen att sova om natten….
    Kul att du fortsätter att skriva!
    //
    Karin

Kommentarer är stängda.