Tjejhelg

I helgen som gick så hade jag och Moa besök av min kusin Sara och Moas tremänning My. David kommenterade skidskytte så det blev en mysig tjejhelg, Siri var självklart också med på ett hörn 🙂
Vi hade det kul med en massa lek, mys och gott att äta. En sväng på några affärer och besök hos syster Jenny hann vi också med. Moa är väldigt imponerad av barn som är lite äldre än henne själv och My, tre år, blev snabbt en favorit, My tyckte dock det var lite jobbigt att man inte förstod vad Moa sa och att det var svårt att få henne att leka på ett vettigt sätt 😉

Nu i veckan har vi svärföräldrarna på besök så det är skönt att få lite hjälp med barnpassning på dagarna, bara att gå på toaletten ensam är en lyx man inte är van vid på dagtid….
Imorrn blir det babysim och sen får vi se vad dagen har att erbjuda i övrigt. Kanske lite träning? Igår blev det iaf en löptur tillsammans med maken och ikväll passade jag på att köra ett skidpass när David tog hand om läggningen. Det blev intervaller 4*7 minuter och rejält trött blev jag, inte direkt lättfört i alla dessa plusgrader. Men ett bra pass som gör att jag kommer sova gott i natt, förhoppningsvis låter Moa oss sova hyfsat.

Nu har jag och David suttit och planerat lite föräldraledighet, är tänkt att jag ska börja jobba 50% i april. Känns kul att komma tillbaka till PwC 🙂
Men nu börjar det bli dags för sängen, sov gott alla!