Sporthelg

Längdskidor från Falun, skidskytte från Kontiolahti och Paralympics fyller den här helgen för mig och Moa. Hade velat lägga till att även jag tränat men så är inte fallet, kanske tar mig ut på ett skidpass ikväll när David kommit hem. Det är nämligen Folksam Cup (riksfinal för 15-16åringar) på ÖSK i helgen så jag håller mig från spåren under dagtid. Tänkte köra styrka hemma igår men jag orkade faktiskt inte efter en dag när Moa var i princip konstant missnöjd. Det blev en powerwalk på morgonen så lite motion fick jag iaf 🙂

Nu har vi varit vaken några timmar och har hunnit med morgonbestyren och lite lek med sändningarna från Paralympics i bakgrunden. Nu ska vi snart ta en promenad så att Moa får ta dagens första tupplur, är en fantastisk dag med sol, minusgrader och vindstilla 🙂
Sen blir det nog mycket tv-tittande resten av dagen.
Önskar er alla en fin dag och bjuppar på en bild av en tjej som är sjukt imponerad av tvättmaskinen…

3 Comments