Sporthelg

Längdskidor från Falun, skidskytte från Kontiolahti och Paralympics fyller den här helgen för mig och Moa. Hade velat lägga till att även jag tränat men så är inte fallet, kanske tar mig ut på ett skidpass ikväll när David kommit hem. Det är nämligen Folksam Cup (riksfinal för 15-16åringar) på ÖSK i helgen så jag håller mig från spåren under dagtid. Tänkte köra styrka hemma igår men jag orkade faktiskt inte efter en dag när Moa var i princip konstant missnöjd. Det blev en powerwalk på morgonen så lite motion fick jag iaf 🙂

Nu har vi varit vaken några timmar och har hunnit med morgonbestyren och lite lek med sändningarna från Paralympics i bakgrunden. Nu ska vi snart ta en promenad så att Moa får ta dagens första tupplur, är en fantastisk dag med sol, minusgrader och vindstilla 🙂
Sen blir det nog mycket tv-tittande resten av dagen.
Önskar er alla en fin dag och bjuppar på en bild av en tjej som är sjukt imponerad av tvättmaskinen…

3 kommentarer på “Sporthelg”

  1. Kul att läsa om vad som händer i ditt liv efter skidskyttet 🙂 Tyckte att du skötte dig bra som skidskyttekommentator under OS

  2. HAHAHA!! Tvättmaskinen bättre än tv:n. Gulligt!

    Ja här är det också sport på tv:n hela dagarna. Inte bra! Helt förslappad blir jag.

  3. Har följt din blogg ett tag. Tycker det är kul att läsa det du skriver, eftersom Moa och min Lova är jämngamla…nä, jämnunga! Det är bara att hoppas att intresset håller i sig då det gäller tvätten. Detsamma gäller duschens avlopp, diskmaskinen och dammsugaren. 😉 Avloppet är Lovas favorit :/ och det får hon gärna gilla framöver också. Om inte annat ska jag påminna henne…

Kommentarer är stängda.