Sista helgen

Jag och Moa har varit i Helgum sedan i onsdags. Passade på då David drog till Oslo på säsongens sista världscup, det har fungerat bra i vinter men det ska bli skönt att hinna träffas lite mer nu när han inte behöver åka iväg var och varannan helg.
I Helgum har vi umgåtts med mamma och pappa, farmor, lillebror Mattias och syster Jenny. I helgen har vi varit på Hallstaberget och kollat in sverigecupen i skidskytte, masstart igår och sprint idag. Moa trivs när det finns en masa folk att kika på 🙂
Imorrn efter frukost packar jag, Moa och lillebror in oss i bilen och rullar hem till Östersund. Om två veckor har jag förhoppningsvis kört SM-helgen och laddar för min första arbetsdag på PwC sedan innan midsommar förra året. Har tänkt jobba 50% april, maj och juni så att David också får vara hemma lite med trollet. Förhoppningsvis får vi sedan en bra förskoleplats till hösten och då återgår jag till mina 80%.
Tiden har gått sjukt fort men det ska bli skönt att smyga igång med att använda hjärnan lite igen 🙂

Hoppas ni alla haft en superhelg!