Snart SM och sömnbrist

På fredag är det tänkt att jag ska stå på startlinjen för att köra sprint i Skidskytte-SM, som vanligt känner man sig inte tillräckligt förberedd. Men för en gångs skull så spelar det faktiskt ingen roll, resultatlistan kommer inte påverka mig. Mitt mål har varit att ha något att träna mot, för att komma igång igen efter graviditet och förlossning. Det målet är redan uppfyllt och nu ska jag bara ta ”examen”. Jag hoppas kroppen känns ok och att jag orkar runt utan att gå in i väggen, förhoppningsvis kan jag träffa några skott för jag tror att jag fortfarande har kvar hatet till straffrundan 🙂 Har fått till två skyttepass och det har faktiskt gått över förväntan, jag träffar långt ifrån allt och timingen är inte på topp men jag minns ändå hur man gör. Tror det är lite som att lära sig cykla, även om man inte gör det på två år så vet du fortfarande hur man gör.

Uppladdningen hade gärna fått vara lite bättre, sömnbristen är inte att leka med för tillfället. Moa far runt i sängen, ställer sig upp i sömnen (och vaknar då hon står och får panik…) och har dessutom ett flertal tänder på gång så uppvaken är täta. En av oss sover inne hos henne mest hela tiden, annars får man springa mellan rummen hela natten…. Vet inte hur många gånger jag sagt ”nu borde det inte kunna bli värre” men jag har blivit överbevisad ett flertal gången så nu nöjer jag mig med att önska en bättre natt än förra 🙂

Trots sömnbrist så är vår lilla prinsessa mitt livs guldmedalj och hennes nyfikenhet vet inga gränser för tillfället (så länge mamma eller pappa finns i närheten). Allt ska in i munnen så när hon rotar runt bland skorna så brukar jag stoppa in nappen för säkerhets skull, vet ju aldrig vad man trampat i för skit….Älskade lilla gladskit 🙂

4 kommentarer på “Snart SM och sömnbrist”

 1. Hej Helena !

  Det blir bättre med sömn snart …

  Tävla för dig själv så blir det bra, vem vet vem som står som vinnare.

  Ha det gott i solen 🙂

  Har Moa gömt Siri i skon ?

  1. Skulle man kunna tro men Siri har återupptäckt utelivet nu när snön smält bort så hon är mest utomhus 🙂 Dessutom är hon rädd om pälsen och håller sig på ett säkerhetsavstånd från Moa…

 2. Snälla ta upp skidskyttet igen, så fruktansvärt tråkigt att kolla på nu när vi inte har några svenska åkare i absoluta världstoppen. Så hoppas du får blodad tand nu när du gjort comebacken så man har något att se fram emot nästa säsong! All lycka

Kommentarer är stängda.