SM-GULD!!!

Fyra i sprinten och fyra i jakten kröntes idag med ett guld i stafetten tillsammans med Jenny och Bettan 🙂 Är supernöjd med helgen och det var jättekul att tävla igen, men sjuuukt jobbigt, märks att man är långt ifrån vältränad nuförtiden. Det roligaste under de individuella tävlingarna var helt klart att få tävla helt utan press och bara för att det var kul, minns inte när jag sist körde en tävling utan att känna press från framförallt mig själv.
Åkte med ett leende på läpparna och brydde mig faktiskt inte om resultaten, underbar känsla 🙂
Men idag blev jag lite nervös, idag hade jag ju mina lagkompisar att tänka på så idag var det fullt fokus på skjutvallen och full fart från första stavtaget. Tog ut allt jag hade och kunde skicka ut Bettan i ledning på den sista sträckan.

Tre glada guldmedaljörer 🙂

Nu ska jag krypa till kojs med min hostiga lilla skrutt och imorrn börjar jag jobba lite igen. Ska bli kul att återse PwC-kollegorna. Den här veckan blir det jobb mån, tis och fredag, resterande dagar ska jag vara världens bästa mamma 🙂

7 kommentarer på “SM-GULD!!!”

  1. Stort grattis till guldet och väl genomförda tävlingar. Tvivlade inte en sekund på dig och din kapacitet. Kul att få se dig i tävlingsspåren igen, du har varit saknad.

  2. Som vanligt roligt att ”höra av” dej. Nästa gång blir väl St Olof!?

Kommentarer är stängda.