Första arbetsveckan

Veckan som gått har jag delat mellan arbetet på PwC och mammaledighet. Det blev tre dagar att jobba med hjärnan (=PwC) och två dagar att jobba med tålamodet (=envis liten Moa). Känns helt perfekt att jobba 50% och sedan få mysa resten av tiden med Moa, inte för att hon vill mysa särskilt mycket, nej det är full fart med att upptäcka världen hela tiden 🙂 Otroligt kul att se allt nytt hon lär sig! Däremot kommer jag nog aldrig vänja mig vid fall, bulor och blåmärken…. Men det hör den tiden till och även om jag vill så kan jag inte rulla in henne i bubbelplast tills hon står stadigt på benen.

När man är hemma med pappa så blir det coola snickarbyxor från Adidas som åker på 🙂

Helgen inleddes med matstafett tillsammans med bästa kollegorna, väldans gott och trevligt. Igår blev det inköp av ny bilstol till Moa, löptur i regnet och gomiddag med syster Malin och Andreas. Idag har vi lekt en massa, promenerat till Stocktitt för en fika och jag hann även med en liten sväng på gymmet.
David gjorde ett finfint loppisfynd som blev en härlig färgklick i hallen:
I veckan blir det mest tid med Moa men lite jobb på tisdag och torsdag är planen. På torsdag efter lunch packar vi bilen och åker ner till Sälen för påskfirande med Ekholmsfamiljen 🙂 Gissar att Moa kommer härja rejält med kusinerna!