Påsken 2014

Oj vilken härlig påsk det blev i år (igen)!
Vi var som vanligt i svärföräldrarnas stuga i Sälen och där bjöds det på strålade väder, massvis med snö, bus och mys med Moa och hennes kusiner, god mat och alldeles för mycket godis. Det blev några skidturer upp på fjället med varm choklad, våffla, mackor, grillad korv och varm saft. Sedan satt vi bara och njöt av det fina vädret.
På söndagen fick vi även besök av Marcus, Carina och Emma som hängde med på en fjälltur. Väldigt trevligt att träffa dem igen 🙂

Moa var till största del på ett strålande humör och var väldigt imponerad av kusinerna och kollade storögt på allt de gjorde, skrattade när de skrattade och njöt av att få hjälp med att gå av kusin Gideon.

Massor av snö 🙂

Tre generationer Ekholm myser i solen

Coolingen 🙂

Underbart att det fina vädret fortsätter även här hemma och nu är jag ledig resten av veckan efter två arbetsdagar. Solen verkar ska stanna ett tag till så jag och Moa planerar för en massa utetid.

Hoppas ni haft en grym påsk!

3 kommentarer på “Påsken 2014”

 1. Och vi tyckte det var roligt att träffa er igen! Tack för att vi fick komma!

  Hoppas du och Moa får många sköna timmar i solen i veckan!
  Ha det bra!
  Kram Carina.

 2. Visst är det härligt att det så mycket snö kvar i fjället. Vi har stuga i Trysil och är här för avslutningen av sesongen. I backen på förmiddagen och i längdspåret på eftermiddagen med hundarna! Finns inget bättre enn fjällen!

 3. Hej Helena,
  eastern was beautiful with sunny weather. I enjoyed hiking in our region, baked a cake for my collegues and wrote a message to you. It was a nice easter again 🙂
  Ciao Andreas

Kommentarer är stängda.