Underbara dagar

Alltså det här vädret är helt magiskt! Flera dagar med klarblå himmel, väldigt lite vind (ytterst ovanligt för Östersund) och många plusgrader. Svårt att tro att det faktiskt bara är april ännu, men tydligen kan det komma snö om några dagar så då är ordningen återställd 🙂
Tyvärr så drog jag ju på mig en förkylning direkt efter påsk, typiskt när man får en sån otrolig träningslust när solen skiner. Har till och med haft ett enormt sug efter att cykla och det händer inte ofta. Men nu är jag på bättringsvägen och det är bara lite snorigt för tillfället. Men feber, halsont och bihållesmärtan är borta så snart kan jag förhoppningsvis köra något lugnare pass.

Igår hade vi en väldigt försenad inflyttningsfest med besök av vänner, grannar och självklart min syskon med respektive. Häng i solen på balkongen, god mat, gott i glaset och väldigt härlig stämning. Stort tack till alla som kom!
Moa hängde med mormor och morfar i systers lägenhet och hon hade skött sig finfint. Första natten jag inte sov i under samma tak som henne och shit vad härligt det vara att sova en hel natt utan en massa uppvak! Hade nästan glömt bort hur det var.

Idag har vi varit ute större delen av dagen och mycket av tiden går numera åt att se till att Moa inte äter upp alla stenar, gräs och annat mumsigt hon hittar…. Precis allt åker in i munnen!
Nu kör jag två dagar hemma och sen blir det jobb onsdag och fredag. Hoppas på fortsatt solsken.
Älskade solstråle!
Finfin utsikt en morgon förra veckan på väg till morgonbussen.