Måbradag!

Idag har jag varit i Rossön där Frida, mitt energiknippe till frisör, ordnat en Måbradag för tjejer/kvinnor. Man fick testa på en massa olika träningspass, lyssna till nyttiga föreläsningar och ha väldigt trevligt tillsammans. Jag deltog på medicinsk yoga, ”Rossö-gympa”, Zumba och core, framförallt gympan med jobbiga styrkeövningar och corepasset har resulterat i att träningsvärken redan börjat smyga sig på. Lär göra ordentligt ont imorrn… Men träningsvärk är faktiskt en smärta som jag gillar, den påminner ju om att kroppen fått jobba 🙂
Fick även lyssna på lite kloka ord om hållning, rörlighet, styrka och kost. Jag höll även ett litet föredrag om mental träning, efter det var jag tyvärr tvungen att köra hem till Östersund då svåger Markus hade 30-årsmiddag. Jag och Moa blev inte långvariga då hon blev toktrött så efter maten åkte vi hem.
Ganska skönt att vila en härligt trött kropp i soffan (och äta lördagsgodis ;))