Att vända tankar

I eftermiddags blev det en löptur på stigarna här runt knuten. Planen var en timme och efter en halvtimme ville jag bara hem. Det kändes jättetungt, jag tänkte bara negativa tankar och jag kände mig frustrerad över att kondition verkligen är en färskvara. det spelar liksom ingen roll hur många tusentals timmar jag tränat tidigare i livet.
Men jag bet ihop och vände tankarna till att bara fokusera på positiva saker. Som att jag faktiskt kan springa obehindrat 10 månader efter förlossningen och att det faktiskt är väldigt skönt att springa utan barnvagn 🙂
Och vet ni vad? Helt plötsligt så kändes benen mindre trötta och löpsteget avsevärt lättare, dessutom blev det väldigt mycket roligare där ute i skogen.

Men trots positiva tankar så är det bara att acceptera att det är en bra bit till löpformen 2012….
Men det känns som en kul utmaning att se vad som hända efter en sommar med förhoppningsvis en hel del löpning. Siktar på att göra ett bra Lidingölopp i september och just nu är i valet och kvalet om jag är redo för Arlajoggen nästa helg eller inte? Det tåls att funderas på några varv till….

One Comment