Sommarvärme :)

Äntligen steg temperaturen massvis av grader och helt plötsligt så är det väldigt grönt ute 🙂
Väldigt efterlängtat av alla tror jag. Moa älskar att slippa ha vantar på sig så hon kan dra av mössan/solhatten och stoppa allt hon kommer över i munnen. Hade henne på gräsmattan en stund idag och jag tappade räkningen på hur många småpinnar, tallbarr, grässtrån och gamla löv jag pillade ur hennes mun. Underbart att hon undersöker världen men skulle uppskatta om hon inte gjorde det i munnen….
Idag har det varit mulet men ändå varmt och skönt, masade mig ut på en löptur ikväll och det var helt fantastiskt; 18 grader varmt, vindstilla och ett lätt duggregn. Körde 4 stycken intervaller om fyra minuter vardera, känns i benen nu kan jag lova. Måste börja få upp lite fart nu med bara tre veckor kvar till Vårruset.

Har jobbat med att släppa kraven på mig själv sedan Moa föddes och försökt acceptera att jag inte hinner ha superstädat hela tiden, inte alltid ha nymålade naglar och inte hinner träna varje dag. Eller hinner är klart att jag gör men jag prioriterar det inte, vill ju mycket hellre leka med Moa än att dammsuga eller putsa fönster.
Nu tycker jag att jag lyckats ganska bra med det här men den sista tiden har jag istället känt mig omotiverad till dessa saker, men jag tror det är en tillfällig svacka och att lusten kommer tillbaka när det blir några fler timmar på sömnkontot.
Moa är förkyld och verkar dessutom ha ännu en tand på gång, hon har fått sju så förmodligen är det åttonde på väg och skapar en massa obehag.  Har varit några månader nu med mycket tänder, snor och 100 uppvak per natt.
Hon har ju alltid sovit risigt men den sista tiden har varit riktigt usel.

Men nu ska jag slå igen mina blå och ladda för en arbetsdag imorgon, sov gott alla fina som fortsätter titta in här trots avsaknad av skidskytte och regelbunden uppdatering 🙂

3 Comments