Sommarvärme :)

Äntligen steg temperaturen massvis av grader och helt plötsligt så är det väldigt grönt ute 🙂
Väldigt efterlängtat av alla tror jag. Moa älskar att slippa ha vantar på sig så hon kan dra av mössan/solhatten och stoppa allt hon kommer över i munnen. Hade henne på gräsmattan en stund idag och jag tappade räkningen på hur många småpinnar, tallbarr, grässtrån och gamla löv jag pillade ur hennes mun. Underbart att hon undersöker världen men skulle uppskatta om hon inte gjorde det i munnen….
Idag har det varit mulet men ändå varmt och skönt, masade mig ut på en löptur ikväll och det var helt fantastiskt; 18 grader varmt, vindstilla och ett lätt duggregn. Körde 4 stycken intervaller om fyra minuter vardera, känns i benen nu kan jag lova. Måste börja få upp lite fart nu med bara tre veckor kvar till Vårruset.

Har jobbat med att släppa kraven på mig själv sedan Moa föddes och försökt acceptera att jag inte hinner ha superstädat hela tiden, inte alltid ha nymålade naglar och inte hinner träna varje dag. Eller hinner är klart att jag gör men jag prioriterar det inte, vill ju mycket hellre leka med Moa än att dammsuga eller putsa fönster.
Nu tycker jag att jag lyckats ganska bra med det här men den sista tiden har jag istället känt mig omotiverad till dessa saker, men jag tror det är en tillfällig svacka och att lusten kommer tillbaka när det blir några fler timmar på sömnkontot.
Moa är förkyld och verkar dessutom ha ännu en tand på gång, hon har fått sju så förmodligen är det åttonde på väg och skapar en massa obehag.  Har varit några månader nu med mycket tänder, snor och 100 uppvak per natt.
Hon har ju alltid sovit risigt men den sista tiden har varit riktigt usel.

Men nu ska jag slå igen mina blå och ladda för en arbetsdag imorgon, sov gott alla fina som fortsätter titta in här trots avsaknad av skidskytte och regelbunden uppdatering 🙂

3 kommentarer på “Sommarvärme :)”

  1. Det låter som om du håller på att bli lite som alla oss andra som saknar den där extrema drivkraften, motivationen, energin och disciplin som krävs för att bli en elitidrottare:))) Det är ju helt normalt att inte ha lust att göra vissa saker ibland (tyvärr händer det alltför ofta i mitt liv), och med tanke på allt du har fått offrat tidigare i livet pga ditt tävlande, skulle jag bara njuta av Moa&David och leva i nuet, och strunta i städningen etc när du känner för det:))
    Kram!

  2. Åh vad skönt att få släppa alla krav och måsten och bara få umgås med David och lilla Moa och göra det du verkligen vill!
    Jag har ju vuxna barn + barnbarn men jag kommer fortfarande i håg den där känslan att det skulle vara så putsat och fint hemma utifall det skulle komma någon på besök men jag lovar dig Helena att i dag 61 år gammal har jag totalt glömt den känslan och nu gör jag lite som jag vill,
    Ha nu en fin sommar tillsammans med familjen!
    Kram till dig!

Kommentarer är stängda.