Fortet

I helgen så blev det en snabbvisit i Frankrike för att spela in Fångarna på Fortet 🙂 Första gången jag var med och det var faktiskt riktigt roligt även om jag känner mig bra mycket mer bekväm på ett par skidor med ett gevär på ryggen…
Fick iaf vara med i ett grymt trevligt lag som hade väldigt roligt under inspelningen.
Jag tillsammans med lagkompisarna Tobias Karlsson och Maja Strömstedt samt programledar-Agneta (även mamma till Maja).

Hur det gick i kampen mot det andra laget får jag naturligtvis inte avslöja och programmet kommer sändas i höst eller nästa vår.

Förutom detta äventyr så händer det inte så mycket spännande, ja förutom att Moa lär sig något nytt varje dag och hittar på mer och mer bus…., så dagarna fylls av jobb, hålla koll på trollet och andra vardagssysslor.
Lite mer träning står på önskelistan men det ska jag ta tag i lite mer i juli och augusti när jag återigen är mammaledig. Men i måndags så sprang jag iaf Vårruset här i Östersund, första löptävlingen sedan Lidingöloppet 2012. Lite ringrostig och ovan vid att springa utan barnvagn så lyckades jag ändå springa in på en 6:e plats på tiden 19.51. Helt ok men det finns förbättringspotential….

Nu sova och imorgon jobb!