Lugn helg

Vi har haft en riktig familjehelg då vi satsat på att ungås alla tre, förutom igår då jag och David tog ett kort träningspass vardera och när han var på 40-årskalas på kvällen. Men annars har vi promenerat, lekt, ätit och bara myst. En härlig helg med andra ord 🙂
Inte mycket vettigt gjort, men ibland är det skönt att bara vara.
Blev en härlig löptur i strålande solsken igår.

Idag var det sämre väder så i eftermiddags tog vi en cykeltur in till Badhusparken där det blev fika och lek i lekparken. Den här tjejen älskar att gunga 🙂

I veckan blir det häng med Moa måndag och onsdag, jobb tisdag, torsdag och midsommarfirande i Helgum. Önskar er alla en härlig vecka!

1 kommentar på “Lugn helg”

  1. Varför bloggar du?

    Mest nyfiken att veta. 🙂 Det är trevligt att läsa, men tanken slog mig efter att jag sett en del bloggar, läst på folks facebook och själv funderat över varför jag skriver om mig själv och det jag gör på min facebook, varför man egentligen vill dela med sig av sitt liv till andra… Hur privat är du när du bloggar?

Kommentarer är stängda.